E2r

Hoe te gesuikerde vruchten te maken voor weergave

Centerpieces zijn een van de dingen die je zorgen te maken over bij de voorbereiding van een bijeenkomst of maaltijden met de familie tijdens de feestdagen. Een van de dingen die je kunt maken is gesuikerde vruchten. Deze gesuikerde vruchten eruit om op te eten, maar om uw gasten te waarschuwen dat ze gewoon zijn voor de weergave onthouden. Leer hoe u gekonfijte vruchten voor weergave te maken door het lezen van de onderstaande instructies.

Hoe te gesuikerde vruchten te maken voor weergave. Materialen die je nodig hebt.
Hoe te gesuikerde vruchten te maken voor weergave. Materialen die je nodig hebt.
  • Materialen die je nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het maken van plastic vruchten voor de weergave zijn de plastic vruchten, witte kristalsuiker en eiwit. Je moet ook een koeling rack en een gebakje borstel te bereiden. U kunt de aankoop een aantal plastic fruit online. Zorg ervoor dat ze er realistisch uitzien op de proppen komen met een mooie display. Aankoop bananen, appels, sinaasappels, druiven en andere vruchten die u wilt. Bereid een mand of een lade om de vruchten te plaatsen.
  • Bereid de eiwitten. Krijg ongeveer 3 of 4 eieren. Scheid de dooiers van de eiwitten. Zorg ervoor dat je niet een aantal dooiers te krijgen op de blanken of je zult eindigen met een andere consistentie. U hoeft de eierdooiers voor. Plaats het eiwit op een kleine mengkom en meng ze met behulp van een vork. U hoeft niet naar de eiwitten kloppen tot schuim te vormen.
  • Smeer de vruchten met eiwitten. Gebruik uw gebak borstel om het oppervlak van de vruchten bedekken met de eiwitten. U moet de gehele vrucht. Wees voorzichtig wanneer u dit doet, omdat je niet wilt dat de plastic vruchten als te plakkerig. Je zal een dun laagje eiwit om precies nodig hebt voor de suikerkorrels te houden.
  • Strooi wat suiker op de vruchten. Strooi wat suiker op de vruchten, terwijl het eiwit nog nat is. Giet een ruime hoeveelheid suiker, zodat u kunt het gehele oppervlak van de vruchten volledig te bedekken. Bereid een kom om het overtollige suiker te vangen. Plaats de gecoate vruchten op de koeling rack en wacht tot ze volledig drogen voordat u het doen van de volgende stap. Het drogen kan een paar uur duren. Probeer niet om te werken met de gesuikerde vruchten voordat ze helemaal droog zijn, omdat je kunt verpesten.
  • Schik de plastic vruchten. Ontvang een mand of bak en leg de gesuikerde vruchten. Plaats de grote stukken fruit aan de achterzijde of in het midden en leg de kleinere vruchten eromheen. U kunt werken met verschillende arrangementen totdat u het bloemstuk dat u wilt. Plaats de gesuikerde vruchten in het midden van de tafel.

Nu je weet hoe je gekonfijte vruchten te maken voor weergave

Nu je weet hoe je gekonfijte vruchten te maken voor weergave. Als u een feest of een vakantie feest, kunt u het uiterlijk van uw tafel te verbeteren door het instellen van een aantal kaarsen op de tafel, samen met de gesuikerde vruchten. Gebruik een mooi tafelkleed om de look af te maken. De suiker zal laten de plastic vruchten hebben een matte look en het is leuk om te hebben tijdens de kerst maaltijden. Uw gasten zullen zeker onder de indruk met uw zelfgemaakte middelpunt.