E2r

Hoe om uw eigen aangepaste boekenkast maken

Een boek minnaar is geen volwaardige boek minnaar zonder zijn of haar eigen set van boekenkasten om de beste en mooiste lezen collecties huisvesten. Uw boekenkast zal niet alleen de bescherming van uw beste boeken, maar het kan ook helpen druk uw individualiteit als lezer als het maatwerk. Het is niet zo eenvoudig om uw eigen boekenkast, ten opzichte van curling in uw favoriete stoel of bed en het lezen wat het bevat. Maar het is echt mogelijk.

Maak je eigen aangepaste boekenkast met de volgende stappen:

  • Planning. Ten eerste, zal hoe groot je wilt dat je boekenkast te zijn? Controleer uw boeken en zie de gemiddelde hoogte en breedte die u te maken krijgt met. Het is veel beter als je in staat zijn om de rangschikking van de boeken te plannen voordat hameren, op deze manier, je hoeft niet afstand dilemma's later wanneer u uw aangepaste boekenkast. Dit zal ook bepalen hoeveel multiplex u nodig heeft en andere materialen.
  • Materialen. Sommige van de dingen die je nodig hebt om op uw boekenkast gebouw checklist zijn de volgende: zagen, schuurpapier stukken, multiplex, coating en andere finishers, boren, nagels en nagel set. De meeste ervaren boekenkast makers raden om weg te doen met te veel materialen en uw eerste project zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit kan een handige tip voor je zijn als je een beginner bent.
  • Bottom boord. U kunt kiezen voor de zwaarste multiplex dat u kunt vinden in uw gereedschapskist. U kunt zelfs weg te doen met de zijkanten door het verkrijgen van een gemakkelijk ingebouwd U-vormige doos die zal dienen voor een betere bouw. Maar als je volledig wilt beginnen vanaf nul, krijg je onderste bord en leg het op de grond voor toekomstige hameren werk.
  • Zijborden. Monteer de zijpanelen aan de zijkanten van de onderste plank. Zag hen aan de grootte van je onderste bord passen. Deze zijkanten moeten vast zijn aangebracht en stevig, zodat de structuur samen te houden. Sommige lichte boekenkast alleen gebruik maken van lijmpistool, maar dat is vrij gevaarlijk, vooral als je te maken krijgt met een harde gebonden collecties.
  • Top boord. De bovenplaat is iets dat in komt als tweede aan de laatste stap in het bouwen van uw boekenkast. Gewoon bevestigen aan de zijpanelen u eerder hebt bevestigd aan de onderkant. Controleer een lichtere, zo niet vergelijkbaar materiaal, om je onderste plank. U kunt ervoor kiezen om een uniforme type van triplex voor een classier kijken.
  • Schuren en afwerken. Schuren helpt geven een gladde afwerking en andere coating geeft je dat glimmende en glamoureuze effect voor uw boekenkast. Vergeet niet nu al te veel in detail zetten, zodat het zal worden gewezen op uw boeken meer.

Misschien vindt u het een optie om een pre-made boekenkast kopen

Hoe om uw eigen aangepaste boekenkast maken. Misschien vindt u het een optie om een pre-made boekenkast kopen.
Hoe om uw eigen aangepaste boekenkast maken. Misschien vindt u het een optie om een pre-made boekenkast kopen.

Misschien vindt u het een optie om een pre-made boekenkast te kopen. Maar dit is vrij duur, vooral als u stijlvolle en dure meubels types bekeek. U kunt de zorg voor uw boekenkast meer, zodat het lang zal duren en zal blijven om uw collectie presenteren aan uw familie en vrienden.