E2r

Hoe om antieke poppenhuis meubels te kopen

Net als onze huizen

Net als onze huizen, een poppenhuis is saai zonder een pop en ruime zonder meubels erin. Voor een gepassioneerde hobbyist van een miniatuur en poppenhuis collectie, het was niet makkelijk op zoek naar antiek poppenhuis meubels tot ze op het internet beschikbaar werd. Voor sommigen is poppenhuis meubels die ouder zijn dan 25 jaar antiek beschouwd, maar dit verschilt echter voor elke verzamelaar. Net als andere antiquiteiten, poppenhuis meubilair is ook beschikbaar in reproducties en origineel trade-ins. U kunt een goed koopje te vinden door het volgen van de onderstaande tips.

  1. Als u de wens om het online, zoeken naar legitieme sites die ofwel gespecialiseerd in de voortplanting of verkopen echt antiek te kopen. U kunt bladeren op eBay voor goede deals of kijk op andere veilingsites. Thedollworks.net is een goede site voor antiek poppenhuis meubels. Elk product beschikbaar op hun website bevat snap shots, productomschrijving en verkoopprijs. Als u geïnteresseerd bent om te kopen zijn, bent u verplicht in een aantal persoonlijke gegevens in te vullen waar ze kunnen contact met u opnemen. Stel vragen over verzending of verzekering. Aarzel niet om het bedrijf te bellen voor verdere vragen.
  2. Als er veilingen op antiek in uw buurt, bezoek aan de plaats en de onderhandelingen met de eigenaar. In veiling winkels, kun je eigenlijk zien de kwaliteit van de antieke poppenhuis meubels u geïnteresseerd in het kopen zijn. Vergeet niet dat u kan nodig zijn om een grote investering in elk stuk dat je koopt besteden, dus niet te missen de controle op het product voor wondjes en onvolkomenheden.
  3. U kunt ook kopen van andere verzamelaars. Maar zorg ervoor dat ze zijn gerenommeerde en betrouwbare. U kunt een aantal afspraken te maken over uw aankoop als de andere partij daarmee instemt. U kunt de collector voor de geschiedenis van het product te vragen alvorens het te kopen. Het is ook goed om te vragen om contactgegevens van de collector's voor verdere hulp of voor het maken van nieuwe deals.
  4. Echt antiek zijn duurder in vergelijking met reproducties. Toch moet je blijven ze schoon keer gekocht. Antiek poppenhuis meubilair is meestal gemaakt van hout, ivoor, porselein, zilver en tin. U kunt een schema van uw schoonmaakonderhoud leveren aan de kwaliteit van uw collectie te behouden.

Hier zijn andere websites om te controleren alvorens te beslissen over waar u uw antieke poppenhuis meubels te kopen.

  1. Antiek speelgoed en poppen biedt een breed scala van antieke verzamelobjecten die zeker schoonheid en het leven zou toevoegen aan uw poppenhuis. Producten omvatten antieke poppenhuis poppen en accessoires.
  2. Antik haus online is een goede site voor antieke poppenhuis collectie. Ze hebben een verscheidenheid aan antiek poppenhuis meubels. Van slaapkamer meubilair tot salon sets, de site kreeg het!
  3. Ruby lane heeft meer dan duizend antieke en vintage poppenhuis miniaturen uit het midden van de jaren 1800 door de mid1900s. Je hebt zeker tonnen collectibles om uit te kiezen.
Hoe om antieke poppenhuis meubels te kopen. Als u de wens om het online.
Hoe om antieke poppenhuis meubels te kopen. Als u de wens om het online.

Je kan investeren in de aankoop van een grote antieke poppenhuis miniatuur. Maar als een verwoed verzamelaar, wat je investeert is de moeite waard de schoonheid die het geeft om uw eigen poppenhuis collectie. Hoe meer je investeert op deze dingen, hoe meer uw poppenhuis ziet er realistisch.