E2r

Hoe je cement boord gevelbekleding installeren

Vezelcement board is een praktisch alternatief voor hout en ook vinyl. Dit materiaal kan de elementen en de aanslagen van zogenaamde lagere levensvormen zoals witte mieren weerstaan. Haar naam klinkt modern, maar het product is ontdekt uit de weg terug rond de Eerste Wereldoorlog. Alleen de component veranderd, van asbest cellulose. Het ziet afsluiten en zo goed als hout voor wand gevelbeplating omdat het gedeeltelijk uit filamenten van hout. Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, het raakt ook hoge cijfers. Als je genoeg overtuigd zijn van de eerlijke-to-goedheid gebruik van vezelcement op uw muren, check out de procedure over het installeren van het op uw muur. Het installeren van vezelcement raad spooraansluiting zal u minder dan een dag te nemen wanneer je alle voorbereid voordat uitgangsmaterialen.

  • Krijg je muur metingen. Het krijgen van al uw metingen juist is precedent voor het doen van het werk goed. Bepaal de afmeting grootte van de muur, dat wil zeggen het meten van de lengte vermenigvuldigd met de meting van de breedte. Maak aanpassingen voor entrees en ramen die lag rond de randen van uw muur. Ook een vergoeding van 10% voor de wegwerpmaatschappij gedeelte van het cement bord.
  • Bedek de muur met de bouw papieren. Stapel bouw papers over de hele muur. Wikkel ze rond de ramen en deuren ook. Tack de trim lakens op de randen van de muur en de muur openingen.
  • Begin de installatie van vezelcementplaten. Begin op het laagste deel van de muur die u wilt gedekt. Hier krijg je een voorgerecht band die is ongeveer een centimeter breed. Dat markeert de onderkant van de gevelbeplating. Voordat u begint met de planken nagelen, zorg ervoor dat je snijd ze symmetrisch te baseren op de metingen eerder je kreeg. Je wilt niet dat een blad dat een korter gezicht dan de rest heeft. De vezelcement gevelbekleding is beter gebouwd op een hoek niveau dan in een wankelen. Nu dat je even hebt gesneden stukken, kunt u beginnen spijkeren ze een voor een. Gebruik een schiethamer de nagel te installeren op de hoepels. Maar niet boren naar beneden door naar de sub-recht van de cement boord. Gebruik bouw papieren om gips zichtbare lagen. Om de nagels onzichtbaar te houden, plaats ze op het bovenste frame van de onderste plaat voor hen te worden gedekt door de bovenliggende plaat.
  • Poets de gevelbeplating. Finish tot de top. Nadat hij dit heeft gedaan en je merkt wat spijkers steken uit de hoeken van het bord of in de buurt van openingen, kunt u dit doen van twee dingen. U kunt een stuk van trim sheet te krijgen om de blootgestelde nagels te dekken. U kunt er ook voor kiezen om het te verbergen met verf, die je kan verwerven uit dezelfde winkel waar je de cement platen.

Hoe je cement boord gevelbekleding installeren. Krijg je muur metingen.
Hoe je cement boord gevelbekleding installeren. Krijg je muur metingen.

Je muur opruimen gaat langer en beter mee het gebruik van vezelcement. Dit materiaal kan water, vuur en rot te weerstaan. Niet eens de ergste insect kan het oppervlak doordringen. U kunt achterover leunen, ontspannen en genieten van de kalmerende werking van uw vezelcement bedekte muur. Goed voor jou, je niet hoeft te denken aan het installeren van een vervanger in de nabije toekomst.