E2r

Hoe je staand water af te voeren met een droge goed

Ieder jaar

Elk jaar, u waarschijnlijk merken grote plassen in uw tuin tijdens regenachtige seizoenen, zelfs lang na regen is gestopt vallen. Dit is meestal door een gebrek aan drainage in de grond. Voordat regen komt, moet je proberen om een droge goed systeem te installeren in de zomer. Dit helpt voorkomen dat de vorming van plassen na de regen. Dit dient ook een meer belangrijke functie: een droge goed zal voorkomen doorsijpelen van water in uw kelder of stichtingen, die kan resulteren in structurele schade aan uw woning stichting.

  • De grootte van droge putten gewoonlijk variëren van eenvoudige kiezel gevulde houder een afvoerpijp voeden van een betonstructuur met honderden liters in capaciteit.
  • Ondergrondse droge putten zijn meestal containers die fungeren als water tanks, en vervolgens uitlogen het water in omliggende grond. De droge goed zal hebben meestal gaten bedekt met een scherm, om vuil kan binnendringen. De meeste van de tijd, zijn droge waterputten gebouwd van beton of kunststof, en zal worden gevestigd rechts onder het gebied van natte gebieden vorm, of in betere-drainerende bodem in uw tuin.
  • Voordat u uw bouw, bekend zijn met uw grond, met name waarom het niet goed afvoeren. Heeft het ondergrondse lagen van hardere bodem, zodanig heeft hardpan? Of, bevat het een groot percentage van de klei? Je zult moeten graven langs deze obstakels om een goede beoordeling van hoe effectief het gebied zal worden op drainage krijgen.
  • U moet ook een kolomproef om te bepalen hoe snel uw grond afvoeren uit te voeren. Dit kan door het graven van een vier-inch gat bij vier meter diepte. Vul het met water en meet hoe lang het riool. Als het duurt een dag of meer, dan zul je elders moeten zoeken. Als het water loopt binnen 10 minuten of minder, heb je de juiste plek gevonden.
  • Zorg ervoor dat u zich binnen wettelijke rechten om een put te graven in de grond. Neem contact op met uw lokale of gemeentelijke autoriteiten om te controleren of u een bouwvergunning nodig, en om te controleren of er nut kabels of gasleidingen in het gebied dat kan worden beïnvloed door uw graven.
  • Meet de omvang van de droge goed je zal het creëren. Dit zal afhangen van hoeveel water je nodig hebt om uit te lekken.
  • U kunt een kleine droge goed maken als je slechts enkele drainage nodig, zeggen voor daken zonder goten. Hiervoor kunt u een gat van zes centimeter breed in diameter en vier meter in de diepte te graven. Vul een vier-inch regenpijp sleeve met grind. Laat de huls in het gat en ga verder in te vullen met grind tot hij vol is.
  • Voor een groter goed droog is, zal je nodig hebt om jezelf een Drywell kit. Graaf een kuil in de grond, dat is ongeveer twee keer de diepte van je Drywell kit. Bedek de bodem met twee voeten diepte van grind en plaats dan ook het droge op het grind. Vervolgens, vul de ruimte met grof grind. Bedek de kuil met de bouw van papier en vervolgens bovengrond.
  • U kunt direct water uit uw dak en elke plaats die drainage met behulp van greppels of een regenpijp nodig heeft.

Hoe je staand water af te voeren met een droge goed. Ondergrondse droge putten zijn meestal containers die fungeren als water tanks.
Hoe je staand water af te voeren met een droge goed. Ondergrondse droge putten zijn meestal containers die fungeren als water tanks.

Met behulp van een Drywell zal helpen lekken en overstroming in uw kelder en rond uw woning te voorkomen. Op deze manier wordt het water goed verspreid onder de grond.