E2r

Hoe je stenen blok stappen op een heuvel te bouwen

Stenen blok stappen op een heuvel is het op lange termijn voor wat wordt vaak geassocieerd met een keermuur. En ze hebben veel gebruikt niet alleen om esthetische maar ook voor pragmatische doeleinden. De keermuur biedt u een goede manier om de heuvel te beklimmen met veel geleidelijke gemak, in tegenstelling tot de traditionele zandwegen die daadwerkelijk kan opleveren in gevaren voor degenen die niet gewend zijn aan landelijke setups. De intrigerende effect is een bonus voor de veiligheid en het vermogen van de muur om de functies van uw helling behouden van erosieve tendensen. Hier zijn de stappen in het opbouwen van je eigen stenen blok stappen:

Hoe je stenen blok stappen op een heuvel te bouwen. Inspecteer de omgeving op scheuren.
Hoe je stenen blok stappen op een heuvel te bouwen. Inspecteer de omgeving op scheuren.
  1. Inspecteer de omgeving op scheuren, drainage problemen en vele andere factoren die invloed hebben op uw stenen blok stappen. Moet u zien hoe uw stenen blokken past in de algemene regeling van de dingen. Hoe is de waterstroom uit de omgeving? Zal het gevaar van erosie? Is het gebied veilig voor het bouwen van een stenen blok trap te beginnen? Dit zijn vragen die beantwoord moeten worden voordat u een beslissing om te bouwen te maken.
  2. Krijgen een vergunning van uw gemeente voor ongehinderde bouw. Coördineren met uw gemeente studiebureau om u te helpen. Je hoeft niet echt nodig hebben engineer om u te helpen met dit als u in staat bent om alle lichamelijke arbeid doen, maar je zal een vergunning nodig van experts voor veiligheid en wettelijke doeleinden.
  3. Schatten de rang bergafwaarts. Moet u eerst het percentage van graad van uw heuvel bepalen omhoog voordat u in uw stappen. Dat zal ook een inzicht van hoeveel u kunt wijzigen of te graven in de heuvel zonder dat het onstabiel.
  4. Nauw schatten de afmetingen en het aantal stappen. Het is vaak het beste om grote en dikke ga op je stenen. Dit garandeert de veiligheid van de voet en de beklimming van de mensen die zullen worden gebruikt. De opkomst hoogte en loopvlak concepten zoals in de normale trappen stil te houden voor dit project.
  5. Maak ruimte voor de stenen blokken door te graven, te beginnen bij de bodem. U kunt beginnen met graven. Markeren de rand van de stenen blok trap als je in eerste instantie berekend hebt. U zult geen trap handgrepen hebben, dus zorg ervoor dat de stenen platen zijn zo gelijkmatig en zo stabiel mogelijk. Dit is om ervoor te zorgen dat het lang genoeg zal duren en weer alle veranderingen die het terrein ondergaat als gevolg van weersomstandigheden en andere natuurlijke activiteiten.
  6. Comprimeren het blok in de dug gebied. In plaats van bouten en schroeven op een houten trap, je stenen blokken krijgen "opgesloten" in plaats door middel van volledig verdicht zand en vuil. Een compactor meestal doet dit werk vrij goed.
  7. Voor een hoge klim, rekening houden met de stappen met ruim gespreid landingen te delen. Landingen geven ademruimte voor uw hill klimmers.
  8. Adjust eerder geïnstalleerde blokken als nodig in de daaropvolgende bevestiging van alle stenen blokken. Je zou uiteindelijk merken dat je berekeningen niet paste het eigenlijke terrein. Maak de nodige wijzigingen.