E2r

Hoe maak je een gas zwembad verwarming te installeren

Het hebben van uw eigen zwembad heeft vele voordelen

Het hebben van uw eigen zwembad heeft vele voordelen. U kunt het gebruiken om baantjes te trekken of om plezier te hebben met je vrienden en familie. Echter, kan het water in het zwembad erg koud zijn, vooral tijdens het koude seizoen. Een oplossing hiervoor is om een gas zwembadverwarming installeren. De verwarming helpt verhoogt de temperatuur van het water, zodat u zelfs tijdens de koude weer zwemmen. Lees en volg de onderstaande instructies om te weten hoe je een gas zwembad verwarming in uw zwembad kunt installeren.

Volg deze instructies om te weten hoe je een gas zwembad verwarming in uw zwembad te installeren:

Hoe maak je een gas zwembad verwarming te installeren. Materialen die u nodig hebt.
Hoe maak je een gas zwembad verwarming te installeren. Materialen die u nodig hebt.
  • Materialen die u nodig hebt. De materialen die u nodig hebt om een gas zwembad verwarming te installeren zijn een spuitfles, zagen, sanitair compound, PVC-buizen, meetlint, zeepsop en het gas zwembad verwarming. Gas zwembad verwarmingen hebben verschillende afmetingen. Bepaal de meting van uw zwembad te weten welke gaskachel je moet kopen. U kunt een gas zwembad verwarming te kopen van de website poolheaters.com .
  • Kies een locatie. Survey uw zwembad en kies de beste locatie om de gaskachel gezet. Het beste is om het gas zwembadverwarming plaatsen slechts een paar meter afstand van filter van het zwembad. U kunt de handleiding die bij de gaskachel om meer te weten over het kiezen van een locatie kwam lezen.
  • Knip en installeer PVC buizen. Zorg ervoor dat het gas zwembad filter is uitgeschakeld voordat het installatieproces. Gebruik het meetlint om de lengte van de PVC-buis te bepalen van de terugslagklep van uw zwembad's filteren tot de inlaatklep op het gas pool filter. Snijd de PVC-pijp in die lengte en sluit deze daar. De PVC-buis is het mechanisme dat het water zal lopen tot de gaskachel. De volgende stap is de lengte van de uitlaatklep op de verwarmer naar de inlaat van de pool meten. Snij een andere pvc pijp in die lengte en plaats deze daar. Gebruik het sanitair verbinding om de voegen te dichten. Deze pijp is verantwoordelijk voor de overdracht van warm water van uw zwembad.
  • Sluit het gas. Voor deze stap, is het het beste om een elektricien voor veiligheidsdoeleinden te raadplegen. Laat ze veilig de gasleiding voor uw gas zwembadverwarming. Zorg ervoor dat u een beschermende laag toe te voegen voor de afvoer om te voorkomen dat nat.
  • Test de gaskachel. Nu alles is geïnstalleerd, test het gas boiler. Schakel de verwarming. Wacht enkele minuten en controleer of de temperatuur van het water zal stijgen. U kunt de thermostaat instellen op het gas zwembad verwarming om de temperatuur te regelen.

Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt om een gas zwembad verwarming in uw zwembad te installeren. Het beste is om een omheining te plaatsen rond het gas zwembad verwarming als een voorzorgsmaatregel. Het gas zwembadverwarming kan echt heet worden tijdens het gebruik. Ook, vergeet dan niet de kachel uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is om ongelukken te voorkomen dat dit gebeurt.