E2r

Hoe kan design ideeën te vinden voor paden en loopbruggen

Het ontwerpen van een weg of voetpad bij uw interieur passen hoeft niet een hardheidsclausule, vooral met de grote hoeveelheid beschikbare middelen kunt u ideeën ontlenen. Lees verder voor een aantal van de beste plaatsen om inspiratie en ideeën op te doen van:

Hoe kan design ideeën te vinden voor paden en loopbruggen. Ga naar parken en gemeenschappelijke tuinen.
Hoe kan design ideeën te vinden voor paden en loopbruggen. Ga naar parken en gemeenschappelijke tuinen.
  • Ga naar parken en gemeenschappelijke tuinen. Een beetje veldwerk is belangrijk, zodat je kon zien eigenlijk wandelpaden die je zou kunnen ideeën van. Je zou willen meenemen van een camera, een blocnote en een potlood zodat je kon opnemen van uw observaties. Het is ook een goed idee om mee te nemen een vriend of twee, zodat ze in staat zouden zijn om u hun persoonlijke ingangen, plus je kan deze reis te plannen te verdubbelen als een uitje. Zorg ervoor dat u uw gemeente / stad officiële website te bezoeken, zodat je zou kunnen vinden lijsten van parken en recreatie centra in je buurt.
  • Ga op een "excursie" rond uw buurt. Neem de tijd om cruise rond uw buurt en doe een beetje sightseeing. Focus op de paden in plaats van de huizen, en je zou waarschijnlijk in staat zijn om een bepaald degenen die je leuk vindt. Een goede reden om dit te doen is, zodat de toekomst wandelpad dat uw huis zal hebben niet te veel afwijken van de normen van de andere paden in uw buurt. Je zou ook willen op de deur van de huizen kloppen met wandelpaden die je bijzonder bewondert, en vraag met de eigenaar over de details van de loopbrug en die had ontworpen.
  • Zoeken op het internet. Een andere grote bron die je zou kunnen gebruiken is natuurlijk het internet. Bekijk Ontwerp van het landschap: doe het zelf voor pagina's van grote afbeeldingen van wandelpaden die je zou kunnen gebruiken als springplank voor uw eigen ideeën. Je zou ook kunnen vinden paden en wandelpad ideeën op Concretenetwork.com , en een bonus is dat elk beeld informatie over de bouwer en aannemer is. Nog een andere website die u zou kunnen ideeën ontlenen is ontwerp van het landschap advies , waar je zou kunnen kijken door middel van design ideeën, afhankelijk van het soort materiaal dat u wilt dat het is: beton, baksteen, steen of arduin. Er zijn ook enkele korte instructie-gids en tips die de beelden begeleiden.
  • Aankoop boeken. Je zou kunnen kopen boeken die specifiek betrekking hebben op het ontwerp ideeën voor routes, zoals patio's en gangen idee boek van taunton thuis , Black en decker de complete gids voor patio's en gangen en maken paden en loopbruggen . Natuurlijk, een alternatief voor de aanschaf van boeken is om boeken te lenen van uw lokale bibliotheek. Blader naar boeken op het ontwerp en de home improvement sectie.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de beste en eenvoudigste manieren om ontwerpideeën te vinden voor paden en loopbruggen. Je zou verbaasd zijn hoe een simpele toevoeging van een loopbrug naar uw voortuin zal uw huis classy elegantie geven.

Als je eenmaal hebt afgeleid uw eigen ideeën voor de route die u wilt

Als je eenmaal hebt afgeleid uw eigen ideeën voor de route die u wilt, neem dan contact gerenommeerde bouwers en architecten in uw omgeving. Wees open voor de mogelijkheid dat uw exacte idee kan hebben om een beetje aangepast worden als je eenmaal overleg met de professional. Deze aanpassingen kunnen nodig zijn om rekening te houden voor de praktische bruikbaarheid en voor uw budget beperkingen.