E2r

Hoe kan ik een asfalt oprit te verwijderen

Een oude asfalt oprit doet niet veel voor uw huis

Een oude asfalt oprit doet niet veel voor uw huis. Scheuren en spleten kan uw huis er ouder uitzien. Toch hebben het verwijderd kan kost je een fortuin. Het goede nieuws is dat je kunt proberen om het verwijderen van het asfalt oprit door zelf te doen, zodat je niet hoeft te extra hulp in te huren. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de stappen die hieronder worden verstrekt en u zult in staat zijn om zich te ontdoen van uw oude asfalt oprit.

Hier zijn de stappen over hoe u een asfalt oprit te verwijderen door jezelf:

Hoe kan ik een asfalt oprit te verwijderen. Beginnen met het verwijderen beschadigde gebieden.
Hoe kan ik een asfalt oprit te verwijderen. Beginnen met het verwijderen beschadigde gebieden.
  1. Reserve-apparatuur. Reserve de apparatuur die u wilt gebruiken voor het verwijderen van het asfalt oprit maanden op voorhand. Andere mensen kunnen het huren van de apparatuur uit dus het is het beste als u een reservering van tevoren. Dit geeft u de tijd om te plannen hoe je gaat om dit te doen. Neem contact op met apparatuur huren en verhuren van een graafmachine, een pikhouweel, een voorlader en een kiepwagen. Deze apparatuur komen in kleine maten dus het is voor u gemakkelijker te manoeuvreren.
  2. Voorbereiding. Toen de dag van het verwijderen van het asfalt oprit komt, voor te bereiden op een gelaatsmasker en een schop die u kunt gebruiken. U kunt ook een veiligheidsbril dragen over je ogen om kleine stukjes van het asfalt te voorkomen van het invoeren van uw ogen terwijl u werkt.
  3. Beginnen met het verwijderen beschadigde gebieden. Het zal makkelijker voor u om de klus te klaren als je begint te werken op de gebieden die reeds zijn beschadigd. Gebruik eerst de graafmachine en het werk op de gebarsten asfalt. Scheur eerst zo veel als je kunt met de graafmachine. U kunt verder maakt de stukken die kleiner zijn door stenen naar hun. Na een tijdje, vindt u het gemakkelijk om te doen.
  4. Verwijder de kleine stukjes. Met de voorlader kunnen de stukken asfalt elimineren uit de omgeving. U kunt ervoor kiezen om te werken zonder een voorlader en dit met de hand doen, maar het zal u een langere tijd en het vereist meer inspanning. Gebruik je schop om zich te ontdoen van de stukken van asfalt in gebieden waar de voorlader is moeilijk te manoeuvreren. Dit kan naast muren, poorten of hekken.
  5. Gooi de oude asfalt. Verzamel alle oude asfalt die u hebt verwijderd en plaats ze in de dump truck. U moet weten waar goed af deze. Er kan worden recycling services in uw gebied en zij zullen blij zijn om te nemen in uw oude asfalt.

Dit zijn de stappen over hoe u uw oude asfalt oprit te verwijderen door uzelf. De stappen zijn vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar om zeker te zijn om uw activiteit vooruit te plannen, want dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van uw asfalt oprit. Terwijl u werkt, vergeet niet om veel water om te voorkomen dat uitgedroogd drinken. Het is het beste om te kiezen om te werken tijdens de dagen die niet zo heet.