E2r

Hoe kan ik een goedkoop hek te bouwen

Omheiningen zijn belangrijk voor gezinnen, omdat ze mensen en bezittingen te beschermen. Er zijn verschillende manieren om een hek te maken en het zal je helpen als je hebt niet veel geld. Hieronder vindt u enkele ideeën over hoe je een goedkoop hek te bouwen.

Hoe kan ik een goedkoop hek te bouwen. Breng de stenen dicht op elkaar in de sleuf om een stevige basis voor de opvolgende lagen te vormen.
Hoe kan ik een goedkoop hek te bouwen. Breng de stenen dicht op elkaar in de sleuf om een stevige basis voor de opvolgende lagen te vormen.

Grote rotsen

  • Graaf een 1 meter brede geul en 3-4 cm diep voor de korte muur, terwijl voor zijn hoge muur, graven 6-8 centimeter diep.
  • Breng de stenen dicht op elkaar in de sleuf om een stevige basis voor de opvolgende lagen te vormen. De rotsen moeten afnemen in grootte als u de opbouw van uw muur. Uw muur zal stabieler geworden, omdat het iets helt vanaf de basis naar de top.
  • Blijven stapelen de stenen over de lengte van de muur. Vergeet niet niet om soortgelijke steen vormen en maten te gebruiken in een sectie, zodat er niet zal worden geen verticale of horizontale naden die uw schutting instabiel zal maken. Zet kleinere stenen of rotsen in de gaten van grotere stenen zodat er niet zal worden geen gaten.

Prikkeldraadversperringen

  • Er moet een gat van 50 meter of meer op elke eindportiek zijn. Graven gaten door een paal gat graver of een spade. Elk einde bericht moet 3 meter diep, terwijl 2 meter diep op elke lijn na. De grootte diameter moet voldoende groot zijn om elkaar berichten binnen passen.
  • Set-up van de posten en vul eventuele openingen in de gaten met vuil. Voeg vertrapte stenen rond de basis van elke omheining voor extra stabiliteit.
  • U kunt het prikkeldraad vast te zetten aan elk einde bericht door gebruik te maken van duurzaam hout nietjes. Voer het prikkeldraad om elke lijn na deze dan vast met nietjes, herhaal het proces totdat er genoeg prikkeldraad om uw afrastering te dekken. Zorg ervoor dat de prikkeldraad strak worden getrokken, zodat er niet zal worden geen uitgezakt delen. De lengte van de draad moet 2, 3, of 4 voet boven de grond.
Blijven stapelen de stenen over de lengte van de muur. Prikkeldraadversperringen.
Blijven stapelen de stenen over de lengte van de muur. Prikkeldraadversperringen.

Bamboe hekken

  • Gaten graven die 1 meter diep. Er moet een 4 meter afstand tussen de gaten. Zet de bamboe in de gaten. Gebruik een string om ervoor te zorgen dat de bamboe toppen worden genivelleerd. Vul de gaten van de post met steenslag of zand voor stabiliteit. Er moeten 6, 12, en 24 inches (vanaf de top) intervallen van binnenuit de berichten '. Boor lood gaten door elke markering, zodat de bamboe zal niet gesplitst.
  • Bevestig een sleutelgat zaag en een boor vervolgens droeg out gaten. Verhoog de stroom enigszins als de bit al in het gat. Boor de berichten volledig.
  • Hammer een 24-inch rebar de grond om de posten te beschermen. Elke post moet stevig worden ingedrukt totdat de wapening krijgt door het membraan van de bamboe.
  • Gebruik rechte stokken voor cross boards zodat de panelen van het bamboe hek en haar innerlijke dimensies zal overeenkomen. Zet in de dwarsprofielen; draaien elke dwarsbalk tot het recht. Nagel elke dwarsbalk aan de post met een lange nagel door te dringen. Weet de bamboe met een nagel niet raakt, want het zal barsten. Als je een harde tijd het installeren dwarsbalken, net verbreding van de gaten met behulp van een houten rasp. Gebruik een string in de koppeling van de verticale stokken om te zorgen dat deze worden geëgaliseerd. Trim stokken naar boven, naar het nabijgelegen gewricht einde.

Er zijn verschillende voordelen voor elk type hek. U kunt creatief en vindingrijk zijn in het creëren van uw afrastering zodat u geld kunt besparen.