E2r

Hoe kan ik mijn eigen betonklinkers maken

Betonnen tegels kan brengen stijl en functionaliteit om uw terras

Betonnen tegels kan brengen stijl en functionaliteit om uw terras, tuin of uw tuin wanneer u remodelleren van uw groenvoorziening. Ze zijn eenvoudig te installeren en zal visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan uw erf of tuin. Er zijn verschillende stijlen en ontwerpen van betonnen straatstenen die je kunt kopen bij een huis verbetering winkel. Het is echter nog beter om zelf. Niet alleen kunt u opslaan, kunt u nog steeds het te maken in een ontwerp dat is allemaal je eigen. Alles wat je nodig hebt zijn schimmels die u kunt kopen of zelf te maken. Hier zijn enkele tips over hoe je je eigen betonklinkers te maken.

  • Beslis over de lay-out en het ontwerp van het gebied dat u gaat effenen. Als u het ontwerp al zul je in staat in te schatten hoeveel tegels je nodig hebt. Bereid de grond dat je bedekken met tegels. Volg de instructies voor het prep de grond en maken het klaar.
  • Kijk voor goede ontwerpen voor de straatstenen. U kunt online, kijk naar home improvement tijdschriften en bekijk de winkels. Bepaal het ontwerp en zoek naar beschikbare mallen. De mallen zijn goedkoop en je moet een aantal, zodat er geen tijd te verspillen in het creëren van genoeg voor een batch en hen in staat stellen om te genezen, terwijl je voor te bereiden een andere partij. Als je niet zeer bijzonder over het ontwerp en kan doen humor vierkante, ronde of rechthoekige vormen, kunt u gebruik maken van alles wat materiaal in huis dat kan worden omgezet in vormen of je kunt bouwen houten mallen. Koop losmiddel voor de mallen om te helpen bij het verwijderen van de betonnen straatstenen als ze eenmaal hebt ingesteld.
  • Bereid een gebied in uw tuin, waar u kunt uw concrete mengen en giet het in de mallen. Het gebied moet schoon en vlak zijn. Stel de mallen op de grond en de vacht van de binnenkant met de losmiddel. Het beton moet worden gemengd op een 1-2-3 verhouding die enerzijds concrete middelen twee delen zand en drie delen een halve inch aggregaat en voldoende water tot een dikke mix maken. De straatstenen moeten harder omdat ze zullen worden onderworpen aan frequente voet of soms autoverkeer.
  • Zorg ervoor dat u de mallen gelijkmatig vullen. Schud de mallen en stuiteren ze op de grond een paar keer om ervoor te zorgen dat het beton gelijkmatig is verdeeld en vult de hoeken van de mal. Stuiteren ze een paar keer op de grond zal verwijder eventuele luchtbellen die kunnen hebben gevormd, terwijl je uitgestort wordt het beton. Geef de concrete achtenveertig uur om uit te harden voordat u ze uit de mallen.

Hoe kan ik mijn eigen betonklinkers maken. Beslis over de lay-out en het ontwerp van het gebied dat u gaat effenen.
Hoe kan ik mijn eigen betonklinkers maken. Beslis over de lay-out en het ontwerp van het gebied dat u gaat effenen.

Neem de tijd om uw omgeving en het ontwerp dat u wilt op te zetten te bestuderen. Het installeren van betonnen straatstenen kan enige tijd duren en het zal moeilijk zijn om ze te verwijderen en het patroon te wijzigen als je eenmaal hebt gestart en fouten kunnen erg duur zijn. Concrete hard kunnen worden vrij snel dus het is verstandig om ook alle tools die je hebt gebruikt aan het eind van elke dag te reinigen. Zorg ervoor dat het ontwerp dat u hebt gekozen is het thema van uw tuin of uw landschapsarchitectuur ontwerp aan te vullen.