E2r

Hoe kan ik thuis meubilair te selecteren

Er zijn een aantal dingen die je moet doen wanneer u zich verplaatst naar een nieuw huis. Je ziet al de kale ruimten en vraag me af wat verf kleur moet gaan in elke kamer, wat voor soort gordijnen, enz. Het belangrijkste onderdeel is het verkrijgen van de juiste woning meubilair. Je moet een paar punten te overwegen voordat u swipe die creditcard of geven je hard verdiende geld.

  1. Maak een lijst scheiden van alle kamers, gezet in wat je nodig hebt om te kopen voor elk, gezien het thema of de verf kleur. Het is belangrijk om te organiseren, omdat je niet wilt gaan op een shopping frenzy als je in de winkels.
  2. Controleer uw ruimte. Meten van de oppervlakte is een uitstekende gedachte. Soms als je denkt dat het is een enorm gebied. Het is in feite niet blijken te zijn als je kijkt naar de grote bank u van plan bent om daar te plaatsen. Wees realistisch.
  3. Beslis over een kleurenschema, kies kleuren die niet botsen of beter nog uitchecken interieur tijdschriften of online sites en je ziet iets dat is bijna vergelijkbaar met wat u in gedachten heeft. Het uiterlijk en de werking van een kamer hangt af van de kleuren die u kiest.
  4. Wat is uw totale budget? Je zou kunnen besteden te veel op dat bed meubels set voor uw slaapkamer dat u verwaarlozing om na te denken over wat uw kind meubels eruit zal zien. Balans uw behoeften en wensen. Het helpt om gericht.
  5. Op het gebied van financiële moeilijkheden, het is niet de beste optie, maar je kunt eigenlijk zien of je ouders of familieleden hebben een aantal meubels die u kunt opnieuw te bekleden en maken het kijken gloednieuw. Het bespaart u veel geld.
  6. Blader voor meubels online, zie verschillende foto's en beschrijvingen. Zoek naar degene met de beste beoordelingen en als je hun winkel te bezoeken dan voel je vrij om dat te doen. Het zou geven u meer opties dan alleen maar lopen naar de dichtstbijzijnde meubelwinkel. Je zou in feite eindigen met een mooie meubels stuk dat is vrij uniek.
  7. Wanneer je in de winkel, kijk naar hoe ze hebben geplaatst de meubels, hoe ze hebben het tot leven komen. Bestuderen hoe accessoires kunt ook een kamer kunt aanpassen en zich anders voelen en toepassen op uw eigen ruimte.
  8. Denk aan je familie bij het kiezen van meubelen. Als je een heleboel kinderen die spelen en rennen de hele dag dan het krijgen van een veel meubels gemaakt van glas moet je wel twee keer bedenken. Als u senioren rond dan het hebben van zware en moeilijk te meubels te verplaatsen zal niet een goede keuze at all.
  9. Praat met je partner of de mensen die bij u wonen. Get hun mening. Iets wat je kiest misschien niet zo prettig voor de ogen als je denkt. Doe ideeën op en sta open voor suggesties.
Hoe kan ik thuis meubilair te selecteren. Controleer uw ruimte.
Hoe kan ik thuis meubilair te selecteren. Controleer uw ruimte.

Home furniture is vrij duur dus je moet goed beslissen over waar en wat te kopen in het einde. Houden van de bovenstaande tips in het achterhoofd kan u helpen te leren hoe je de beste keuzes te maken.