E2r

Hoe vrij - vorm verf op muren

Renovatie van de kamer van uw kind is leuk, vooral als je van plan bent om de muren opnieuw te schilderen. Een geweldige manier om wat hechting tijd met uw kind om met hem te werken en toe te passen verf in een vrije vorm manier om een prachtige kunstwerk te creëren. Het ontwerp is vrijwel onbeperkt. U kunt zowel werken aan het creëren van een prachtige muurschildering met een wereld vol fantasie en magie of u kunt kiezen voor een meer realistisch gevoel met minuut versieringen geschilderd op een basiskleur. Hoe dan ook, kan de vrije vorm schilderij u doen om uw muur een activiteit waar u en uw kind plezier kan zijn geworden. Om deze plezierige schilderwerk project te starten, hier zijn enkele stappen die u kunt volgen.

Hoe vrij - vorm verf op muren. Schoon en prep de muren.
Hoe vrij - vorm verf op muren. Schoon en prep de muren.
  1. Schoon en prep de muren. Voordat springen recht in het, moet u prep de muren eerste. Meng wat afwasmiddel met water tot zeepsop. Plaats deze oplossing in een emmer en krijgen een spons om de muren schoon te vegen. Week de spons en scrub elke centimeter van de muur. Laat uw kind werken aan het onderste gedeelte van de muur, terwijl u het aanpakken van de hoger gelegen gebieden. Laat het vocht volledig drogen en zoek naar hiaten en naden in de muur. Breng wat Spackle om deze lacunes en zand naar beneden te vullen met fijn schuurpapier. Hier krijg je een schone doek en veeg de muur weer naar beneden om stof en resten nog steeds vasthouden aan het te verwijderen. Breng tape enige schilder op de randen van de wand te beschermen tegen de verf.
  2. Beslis over het ontwerp. Bespreek het met uw kind en het eens over een plan voor het. Hoewel, het is vrij-vorm schilderij, zal je nog wilt gaan met een thema voor. Doe wat onderzoek op het internet en downloaden van een aantal thema's die u beiden geïnteresseerd zijn in het opnieuw op uw muur. Eens worden over een definitief ontwerp en gebruik dat als uw gids.
  3. De aankoop van de materialen. Op basis van uw plannen, ga dan naar uw lokale verf aanbod op te slaan en de aankoop van de verf je nodig hebt in verschillende kleuren. Aankoop een aantal penselen en verfrollers ook. Zorg ervoor om verf te kopen met primer geïntegreerd in het zo dat je niet hoeft te uw muren prime voordat schilderen.
  4. Verf de achtergrond. U moet eerst de grondlaag die zal dienen als uw achtergrond kleur toe te passen. Wit, hemelsblauw, en alle andere lichte neutrale kleur zou dienen als grote basiskleuren. Gebruik een roller om de verf aan te brengen op het lichaam van de wand. Gebruik penselen om de randen te schilderen. Breng de eerste laag en laat het drogen. Eenmaal droog is, brengt de tweede laag voor een betere afwerking.
  5. De pret kan beginnen. Nadat de tweede laag droog is, begint de pret. Op basis van uw overeengekomen ontwerp, gaan schilderen in de personages en decors in uw plan. Zorg ervoor dat u een borstel klaar voor elke verf kleur hebben. Als u van plan bent om free-form verf in lagen voor bepaalde accenten, zorg er dan voor om de vorige laag goed drogen, voordat de volgende laag.

Wees niet bang om te experimenteren en fouten maken, want je kunt altijd bedekken deze met een golf van uw verfroller en base coat verf. Het belangrijkste is om plezier te hebben en creëren een zeer fantasierijk en creatief ontwerp dat u beiden kunt genieten.