E2r

Hoe kan ik verf tuinmeubilair spuiten

Als u een aantal waardevolle tuinmeubilair dat ziet er oud als gevolg van blootstelling aan de elementen, maak je geen zorgen, de meeste van de tijd het probleem ligt alleen aan de oppervlakte. Je kan gemakkelijk te herstellen tuinmeubilair tot bijna gloednieuw uitzien door het gebruik van verf. Een van de eenvoudigste en meest effectieve tools om te gebruiken in dit project is van goede kwaliteit verf. Natuurlijk, het is belangrijk dat je weet hoe om te gaan over het doen van dit, zodat je kon spuiten uw tuinmeubilair met succes de eerste keer.

Hoe kan ik verf tuinmeubilair spuiten. Bereid het werkgebied.
Hoe kan ik verf tuinmeubilair spuiten. Bereid het werkgebied.
  • Bereid het werkgebied. Schilderen van de nevel kan een rommelige klus zijn als je begint het onvoorbereid. Zoek een goed geventileerde ruimte met voldoende werkruimte. Cover nabijgelegen objecten, zoals de grond en de muur, om hen te beschermen tegen de verf.
  • Bereid de meubels. Sommige DIYers vaak af hoe de verf banen die zo gepolijst en strak als die uitgevoerd door professionals uit te voeren. Het voorbereiden van het meubilair is de eerste stap, en dit is belangrijk voor het bereiken van een hoge kwaliteit afwerking. Schraap het meubilair van de oude verf en verwijder de resterende door schuren. Gebruik eerst de zwaarste graad van schuurpapier en volg het met de fijnere. Mogelijk moet u zand het meubilair drie keer, afhankelijk van hoe goed de laatste verf baan was. Schuur de meubels totdat het gelijkmatig glad. Verwijder de schuren stof schoon door ze met vochtige doek.
  • Een andere manier om het meubilair bereiden is door een vloeibare deglosser op. Vloeibare deglossers kunnen reinigen en doffe de oude oppervlakken. Zij kunnen u helpen u hoe makkelijker en sneller glad.
  • Fix meubels onvolkomenheden. Kijk naar de meubels op de voet en zien of er geen krassen of deuken op. Fix deze problemen voordat u de volgende stap of anders, zal de onvolmaaktheden duidelijk zijn over de finish. Om krassen en deuken op te lossen, gebruik putty verkrijgbaar in bouwmarkten. Bereid de stopverf volgens de instructies van de fabrikant, vul de onvolkomenheden, en laat de plamuur goed drogen.
  • Breng primer. Primer helpt de spray verf worden beter opgenomen door het meubilair. Een enkele laag van dit genoeg is. Laat de primer volledig drogen.
  • Nevel-verf van het gazon meubilair. Toegang tot de verf kan de naald en wacht tot het mengen bal om rammelen te beginnen. Dit is uw cue om het blik te schudden voor ongeveer een minuut. Let op dat u regelmatig schudden het blik tijdens het gebruik. Houd de bus rechtop ongeveer 16 centimeter afstand van het meubilair. Start spuiten het meubilair met behulp van een gestage en heen-en-weer gaande beweging. Zorg ervoor dat u gelijkmatig gelijke hoeveelheden verf aan te brengen op het meubilair. Houd dezelfde afstand van het meubel bij spuiten andere gebieden. Laat de verf drogen in het werkgebied ongeveer 24 uur (of zoals aanbevolen door de fabrikant).

Schilderen van de nevel is moeilijker dan andere schilderij opties zoals het gebruik van een kwast of roller. Maar het goede ding over het spuiten van verf is dat het kan geven een professioneel ogende paint job met slechts een laag. Wees voorzichtig wanneer u dit doet of je misschien uiteindelijk de uitgaven meer tijd, geld en moeite het opruimen van je rotzooi.