E2r

Hoe kan ik welke kleur beslissen om tapijt uw huis

Het installeren van een tapijt in uw huis is een grote beslissing

Het installeren van een tapijt in uw huis is een grote beslissing. Het is een dure woning accessoire. Voordat u koopt een tapijt, na te denken over hoe lang het moet duren met de hoeveelheid voetverkeer het zal dan te krijgen, beslissen over de juiste textuur, dikte, materiaal en merk. Een andere belangrijke beslissing is het tapijt kleur die uw woning het beste past. Met de brede selectie van kleuren om uit te kiezen, het maken van de juiste beslissing kan ontmoedigend en tijdrovend. Neem een kijkje op de andere overwegingen bij het kiezen van de juiste kleur van tapijt voor uw huis.

  1. Een lichtere kleur geeft de indruk van helderheid en ruimte om een donkere kamer met een paar ramen, lichte kleuren zal licht te reflecteren. Als u meerdere ramen en andere openingen die het mogelijk maken voor meer licht te komen in uw huis, overweeg dan een medium of donkere schaduw om een aantal van de helderheid op te vangen.
  2. Donkere kleuren tapijt zal krimpen uw grootte van de kamer, terwijl de lichtere tint zal de illusie van een grotere ruimte te geven. Kies een diepe en rijke kleuren voor uw slaapkamer voor uw slaapcomfort te vullen, omdat dit kan helpen bij het opzetten van een romantische stemming. Voor degenen die graag felle kleuren om hen te begroeten in de ochtend, dan is een licht gekleurde tapijt zal een zeer verstandige keuze kunnen zijn.
  3. Als je huisdieren hebt die blijven in het huis dat veel berging, zal een licht gekleurd tapijt werkt het best als het kan dierlijk haar verbergen in tussen stofzuigen. Een donkere tapijt toont dierlijk haar prominent. Als uw huisdier en uw kinderen die vaak buiten rennen en dan spelen in een donkere tapijt kleur camouflage vuil hulp van voeten en poten.
  4. Dat de streek waar het tapijt wordt geplaatst. Als het gaat om een gebied dat zwaar loopverkeer krijgt, zoals de woonkamer en de hal te dekken, op zoek naar een donkere kleur die effectief zal verbergen vuil en vlekken.
  5. De kleur van het tapijt moet een subtiel contrast met de kleur van uw muren en uw meubilair. Donkere meubels op donkere gekleurde tapijt zal het gebied geven een zeer sombere uitstraling. Kies een midden toon die een aanvulling op uw muren en uw meubilair. Een monochroom kleurenschema zal saai uitzien na enige tijd.
  6. Het is niet visueel aantrekkelijk en esthetisch klinken als u ervoor kiest om verschillende tapijt kleuren in verschillende kamers in het huis te gebruiken, zoals u zult naad problemen ondervindt vooral als uw huis heeft een open plan. Als u een andere grond, dan kunt u ervoor kiezen om een andere tapijt kleur hebben die verdieping.
  7. Experimenteer eerst met hoe het tapijt kleuren ziet er onder natuurlijke verlichting en de hoeveelheid verlichting die u in uw huis. Vraag naar tapijt monsters en bloot aan zowel natuurlijke als kunstmatige verlichting in uw huis. Verlichting in de showroom is heel anders en je kan eindigen met een kleur of tint die niet naar wens is.
  8. Kies een tapijt kleur op basis van de sfeer die u wilt creëren in uw huis. Warme, rijke en donkere kleuren zoals diep rood, bordeaux, navy blauw, donker bruin en mensen met een diep oranje tinten zijn stimulerend. Koele tinten van blauw en groen, hoort u een kalmerend effect.
Hoe kan ik welke kleur beslissen om tapijt uw huis. Donkere kleuren tapijt zal krimpen uw grootte van de kamer.
Hoe kan ik welke kleur beslissen om tapijt uw huis. Donkere kleuren tapijt zal krimpen uw grootte van de kamer.

Uw doel voor het kopen van een tapijt, zal de gebieden waar u wilt het tapijt en de sfeer die u wilt creëren installeren uw gids zijn bij het kiezen van de juiste tapijt kleur voor uw huis. Eerst je onderzoek en experimenten voordat je gaat en koop een tapijt.