E2r

Hoe kan metalen dek spindels te installeren

Het gebruik van metalen spillen is duidelijk in zowel de residentiële en commerciële gebieden zoals cafes, coffeeshops en buiten delicatessenwinkels. De schoonheid van metaal spindels ligt in hun duurzaamheid en schoon uit interface.

Of u nu wilt metalen spillen installeren op uw huis of in uw bedrijf, hier is wat je nodig hebt voor uw project:

 • Meetgereedschap: vierkant, meetlint en 7/8 "maatregel
 • Boorgereedschap: accuboormachine of een boor met verlengde draden, # 2 Phillips boor, 7/8 "en 1/4" boren
 • Snijgereedschap: cirkelzaag
Hoe kan metalen dek spindels te installeren. Nadat u hebt besloten op het gebied.
Hoe kan metalen dek spindels te installeren. Nadat u hebt besloten op het gebied.
 • Om te beginnen met u spindel project, zorg ervoor dat de ruimte tussen de berichten waar u de installatie van de metalen assen gelijk zijn. Als u van plan bent metalen spillen te installeren in meerdere gebieden, zal het meer esthetisch als ze op gelijke afstand.
 • Nadat u hebt besloten op het gebied, te beginnen het meten van de afstand tussen de twee polen waar u installeert de metalen assen. Markeer de gebieden waar u boor de gaten. Zorg ervoor dat de afstand tussen elk gat gelijk is. Laat een aanzienlijke afstand tussen de gaten. Gebruik onderstaande formule te voldoen aan de normen: (lengte van de ruimte) minder (maximale grootte van gap), dit nummer gebruiken om de lengte van de rail te verdelen. Ronden op een geheel getal te verkrijgen. Dit zal het totale aantal spillen nodig is.
 • Om dit te illustreren, is de rail is 200 centimeter lang, neem 4 inch als de kloof code, dan met een spindel breedte van 2 cm, (200-4) / (4 +2) = 32,66. U moet 33 spindels te voldoen aan de normen.
 • Voor de juiste afstand, gebruik dan deze formule: 33 spindels * 2 cm = 66. 200 inch (totale lengte van de rail) minder 66 = 134. Dan delen dit getal door het aantal spindels: 134/66 = 2,03. De afstand tussen de assen moet ongeveer 2 inches.
 • Gebruik de boor aan op de connectoren te installeren op de markeringen die u hebt gemaakt. Het gebied ziet er als een rechte lijn met gelijke afstand van elkaar connectoren als je eenmaal klaar bent met het installeren van hen.
 • Meet de afstand tussen het onderste deel waar u de spindel in te voegen en het bovenste gedeelte waar de as wordt begrensd. Zorg ervoor dat de assen een lengte gelijk is aan deze afstand.
 • U kunt gebruik maken van een holle as of gedraaide spindel voor uw project. Kunt u ook een combinatie van beide. Voor dit project, als alternatief plaatst u een holle as en gedraaide spindel in de gaten.
 • Installeer connectoren aan het andere kant van het bos waarin de polen zullen worden afgetopt. Gebruik dezelfde maat voor de afstand van de gaten. De uiteinden van de assen in deze connectors. Gebruik een schroef met 2,5-inch bekleding hoofd als top caps voor de reling.

Zorg ervoor dat u zware schroeven gebruiken voor uw project

Zorg ervoor dat u zware schroeven te gebruiken voor uw project, omdat je niet zou willen dat ze eruit vallen wanneer iemand leunt op hen. Test uw hekwerk om hun duurzaamheid. Geniet van uw nieuwe hekwerken! Nodig een paar vrienden voor een kopje thee of koffie partij.