E2r

Hoe kunt u uw gazon beluchten op de gemakkelijke manier

Een weelderige en groene gazon is pas echt mogelijk als het regelmatig en goed belucht. Gazons die vocht vasthouden gedurende langere tijd wordt blootgesteld aan verschillende ongewenste zoals schimmels, meeldauw en zwammen. Al deze kunt uw weelderige groene gazon in een bruine weedlike tuin met patches van dood gras. Dit is de reden waarom een goede beluchting gazon is belangrijk en rechtstreekse kritisch. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om uw gazon te beluchten.

Hoe kunt u uw gazon beluchten op de gemakkelijke manier. Maai of knip het gras.
Hoe kunt u uw gazon beluchten op de gemakkelijke manier. Maai of knip het gras.
  • Maai of knip het gras. Uiteraard, als het gras op uw gazon is lang, als de regen komt, zal de bodem zeker vocht vast te houden als gevolg van het hoge gras het blokkeren van de natuurlijke lucht en zonlicht nodig is om de bodem te drogen. Dit is de reden waarom, het snijden of maaien uw gras kort is van cruciaal belang om uw gazon groener. Dit dient te gebeuren een keer per maand of eens per twee maanden. Om de taak te volbrengen, kunt u kiezen door ofwel met een grasmaaier of knippen handmatig met grasmessen. De grasmaaier zou de makkelijkste manier om deze omdat het je snijdt niveau voor de hele tuin te maken. Echter, als uw tuin is hobbelig en heuvelachtig, dan zal je niet in staat zijn om een maaier effectief te gebruiken. Dit is waar het gras frezen of scharen zijn de volgende beste ding.
  • Draag golf klampen of sandalen met spikes op de zolen. Tijdens het maaien of gewoon wandelen rond uw gazon, is het sterk aan te raden om schoenen die zal moeten pieken die gaten kan aansluiten op de grond te dragen. Deze gaten zal de lucht en het zonlicht om aldus binnenkomen, drogen en beluchten bodem. Technisch, sommige deskundigen zeggen dat schoeisel is niet voldoende, aangezien de gaten moet minstens 3 tot 4 centimeter diep. Echter, het dragen van de schoenen terwijl je loopt op het gazon op zijn minst helpen de hele inspanning. Dit gezegd zijnde, moet u overwegen dit te doen.
  • Gebruik een plugger. Als het dragen van golf cleats niet knippen, overweeg dan het gebruik van een bodem plugger. U vindt deze tool in de meeste huis tuin aanbod winkels. Koop een en beginnen te sluiten rondom uw tuin. Nogmaals, dit hele activiteit kan de goede beluchting van uw bodem. Het enige nadeel van deze methode is dat het gazon na deze werkwijze kunnen ongelijk worden.
  • Gebruik commerciële vloeibare oplossingen. De meeste huis tuin aanbod winkels zal een vloeibare beluchten oplossing op voorraad die u kunt overwegen om op uw gazon hebben. Deze commerciële oplosmiddel bevat verschillende chemische stoffen die de bodem los te maken, zodat het vocht te sijpelen in de diepere lagen van de grond en in de wortels van het gras waar ze thuishoren. Dit is een goede oplossing als je niet echt comfortabel voelen met handenarbeid.

Als al deze beluchting opties de steek laten

Als al deze beluchting opties mislukken, dan moet je overwegen om in de zware cavalerie. Overweeg het inhuren van een aannemer die uw gazon kan beluchten met een vermogen beluchter. Dit zijn grote en zware machines die de beluchting uw gazon zo dringend nodig heeft kan bieden. Het enige ding over dit is dat deze optie kan kosten nogal wat.