E2r

Hoe kunt u uw gazon profiel te analyseren

Als u wilt uw gazon te verbeteren door het toevoegen van meer kunstmest, of het wijzigen van het gras, moet je niet onmiddellijk overgaan. In plaats daarvan, het analyseren van uw gazon profiel eerst en dan laat de resultaten begeleiden u bij het kiezen van de juiste soort gras, mest, insectenbestrijding en maaien schema geschikt is voor uw gazon. Houd rekening met deze tips:

Inspecteer uw gazon

Hoe kunt u uw gazon profiel te analyseren. Let op de kenmerken van de grasmat en bodem.
Hoe kunt u uw gazon profiel te analyseren. Let op de kenmerken van de grasmat en bodem.

Inspecteer uw gazon. Visuele inspectie van het gazon kan veel informatie geven, zoals zijn er kale plekken van het land? Worden deze veroorzaakt door een schaduwrijke plek, of wordt voortdurend door mensen en huisdieren op gestempeld? Doe insecten broeden in het gazon? Is er meer onkruid dan gekweekte gras? Zijn er ophoping water in sommige gebieden? Is er meer dan de groei van planten? Hebben het gras verkleurd in geel of bruin? Deze waarnemingen opgemerkt te lokaliseren de oorzaak van de problemen.

Let op de kenmerken van de grasmat en bodem

Op de kenmerken van turf en bodem. Schop uit een wig van turf en neem een monster van de bodem. Neem de wortelgroei van het gras, aangezien een slecht ontwikkeld turf is een aanwijzing over tekort aan nutriënten van een ziekte. Een gezonde grasmat toont groeiende scheuten en groen gekleurde bladeren. De wortels moet een lengte van 4 tot 5 centimeter te bereiken en te groeien nieuwe wortels, voor het gezond te worden beschouwd.

De viltlaag moet ook worden onderzocht

De viltlaag moet worden onderzocht. Mag niet hoger dan ½ inch in diepte, en moet een sponzig gevoel, anders is er een behoefte aan de-thatching. Dit is zodat de lucht vrij en voor water en voedingsstoffen moeten worden genomen in voldoende stromen.

Inspecteren op de aanwezigheid van insecten. Terwijl de aarde wormen zijn een welkom gezicht, insecten geworden ongedierte als ze bevolken en opeten van het gazon.

Vervolgens, inspecteer het bodemtype en diepte

De viltlaag moet ook worden onderzocht. Vervolgens, inspecteer het bodemtype en diepte.
De viltlaag moet ook worden onderzocht. Vervolgens, inspecteer het bodemtype en diepte.

Vervolgens, inspecteer het bodemtype en diepte. Een goede gazon moet een minimum van 6 centimeter van zandige leemgrond hebben. Als de bodem te compact is, is er een behoefte om het breken te wortelgroei en penetratie water mogelijk.

Test de bodem

Test de bodem. Het is goed om de bodem getest op mogelijke tekort aan nutriënten. Een bodem-testkit kan worden gekocht, of je kan hebben iemand te testen uw grond. Dit zal u helpen te bepalen wat voor soort kunstmest te gebruiken, als dat nodig is, of dat een ander soort grond moet worden toegevoegd aan uw gazon.

Reparatie van het drainagesysteem

Reparatie van het drainagesysteem. Indien nodig, het herstel van de drainage systeem. Water ophopingen in plekken die droog moeten zijn een indicator van een gebroken pijp. Er zou een behoefte om oude leidingen of reparatie connectoren te vervangen. Stilstaand water moeten worden schoongemaakt om het fokken van muggen en andere schadelijke insecten te voorkomen.

Na het nemen van al deze informatie

Na het nemen van al deze informatie, te bepalen of er behoefte is aan een andere laag van de bodem gezet en renoveren van het gazon. Of dat de grasmat heeft meer nutriënten en meststoffen worden toegevoegd. Insect aanwezigheid moet worden behandeld door het toepassen van de juiste hoeveelheid insecticide. Natuurlijke manieren van het wegwerken van insecten bevatten planten struiken die zijn insectenwerende middelen.