E2r

Hoe kunt u uw huis beveiliging landschapsarchitectuur te verbeteren

Home-Security landschap is niet echt een concept op basis van het moderne leven. Het bestaat al een tijdje. Het wordt verankerd op het idee dat je planten of opnemen in uw erf of tuin van belang kan zijn bij het waarborgen van uw huis en uw gezin. Dus, het betekent gewoon dat de volgende keer dat u na te denken over het verbeteren van uw erf of tuin, home security moet een belangrijke overweging.

Home-Security landschapsarchitectuur kan betekenen het kiezen van de geschikte planten en beheren van de juiste lay-out om je verblijft meer beveiligd en gezien te worden in een betere voordeel. Hoewel het niet garanderen dat u de thuisbasis van 100% anti-inbraak, maar het kan zeker geen negatieve invloed van een mogelijke indringer. Hier zijn een aantal manieren over hoe u uw huis beveiliging landscaping te verbeteren:

Hoe kunt u uw huis beveiliging landschapsarchitectuur te verbeteren. Zich te ontdoen van mogelijke schuilplaatsen.
Hoe kunt u uw huis beveiliging landschapsarchitectuur te verbeteren. Zich te ontdoen van mogelijke schuilplaatsen.
  • Zich te ontdoen van mogelijke schuilplaatsen. Een Jager kunnen een onderzoek verrichten uw erf of tuin. Als hij ziet een goede schuilplaats daar, dan, uw huis wordt zijn gemakkelijk doelwit. U moet trimmen uw huidige struiken of heesters. Een inbreker kan zien boomtakken die op uw balkon of raam leiden als een ladder rechtstreeks bij u thuis. Dus, uitsnedes maken, ook. En als je van plan bent om uw erf of tuin lay-out, factor heroverwegen hoe struiken en bomen kunnen uw huis beveiliging te verbeteren.
  • Houd rekening met uw privacy. Je wilt niet dat de Jager te gluren dwars door je raam en toegangsdeur. Dat is eng. Dus, kan het een goed idee om wat rozen, cactussen, of een andere stekelige struiken vlak onder uw ramen en toegangsdeuren hebben. U kunt ook overwegen groeiende aantal blackberry wijnstokken langs uw hekken. Je hoeft niet steekt een aantal netelige bescherming daar maar op hetzelfde moment, kunt u genieten van het oogsten van een aantal seizoensgebonden fruit. Als je wilt dichter schermen, hebben een aantal rechtop berberis en jeneverbes. Hun stekelige bladeren kan zeker ontmoedigen een insluiper om daar te zijn. Als je een rotstuin of een kale hoek, dan ocotillo kan een perfectie Daarnaast zijn er zijn.
  • Heb wat struiken die zijn laag groeiende. Ze kan zeker beveilig uw huis zo goed als geef je buren de toegang tot alle verdachte activiteiten op te merken. Als je hebt gebeld hulp van uw Neighborhood Watch of van de politie, kunnen ze snel overzien uw struiken en zien of iemand zich verbergt of op de loer rond. Goede decoratieve opties omvatten vuurdoorn en hulst. Ze zijn de beste omdat ze vereisen slechts weinig zorg en ze zijn zeer netelige.
  • In het algemeen, ga dan voor planten die zijn mooi en functioneel. Praat met uw lokale tuinarchitect of kinderkamer man. Hij kan een aantal geweldige suggesties die uw huis stijl kan verbeteren, alsmede verbetering van uw huis beveiliging landschapsarchitectuur.

Het verbeteren van uw home security landschapsarchitectuur functies vereist niet zo veel investering. U kunt letterlijk staan in een hoek van de straat en noteer een aantal van de veranderingen die gedaan kan worden om uw erf of tuin. Soms kan praktische ideeën als bewerking een weelderige struik of een struik al te spellen een groot verschil en maak uw huis veiliger te leven.