E2r

Hoe kunt u uw terras te bereiden op de zomer

Tijdens de zomer, het is leuk om tijd buitenshuis door te brengen op uw terras. Het is een geweldige manier om uw tuin te genieten, hebben een barbecue of gewoon ontspannen en kijken naar de zonsondergang en genieten van de middag wind.

Hoe kunt u uw terras te bereiden op de zomer. Reinigen van uw terras van vuil.
Hoe kunt u uw terras te bereiden op de zomer. Reinigen van uw terras van vuil.

Zodra de lente aanbreekt, kunt u beginnen met de voorbereiding van uw terras, zodat u kunt ontspannen en genieten in een keer het zomerseizoen komt. Hier is hoe u uw terras te bereiden op de zomer.

  1. Reinigen van uw terras van vuil. Vegen het stof, gedroogde bladeren en takken. Wis het gebied, zodat u ruimte kunt maken voor uw terras meubilair. Verpak elke winter versnelling je gelaten in uw terras weg.
  2. Controleer de bakstenen vloer van uw terras. Sneeuw of regen kan door tussen de scheuren zijn doorgesijpeld in het winterseizoen, waardoor sommige bakstenen of steen los te komen. Vervang gebarsten of gebroken stenen. Als je een houten dek patio, controleren op termieten en trakteer uw hout als dat nodig is. Als er een kruipruimte onder uw terras, zorg ervoor dat er geen kleine wezens zich hebben gevestigd en er zich vestigden. De zomer is ook de tijd om uw terras opnieuw te schilderen en te gebruiken waterdicht op elke gebruikte hout.
  3. Breng het terrasmeubilair. Controleer de staat van het meubilair. Als het in totaal verval, waarom niet vervangen door een nieuwe set? Echter, als je nog kunnen redden, dan kan het een doe het zelf thuis project. Rieten meubels kunnen worden gereinigd en opnieuw geschilderd. Zitkussens kunnen worden opnieuw gestoffeerd aan de meubels een nieuwe look te geven. Geven de tafels en stoelen een goede wasbeurt naar beneden. Als je hem nat, laat het uit onder de zon goed drogen. Als je een patio swing, vet de scharnieren.
  4. Het werk aan de tuin. Voorjaar en de zomer is de tijd om het blad te genieten. Omring uw terras met gezonde en weelderige planten. Als uw struiken niet te maken over de strenge winter, te vervangen door nieuwe aanplant. Koop nieuwe bloeiende planten. Trek alle onkruid, vooral een uit duwen van tussen de patio vloer of loopbrug.
  5. Verfraai uw terras. Als uw terras is aangesloten op uw huis, kan je behandelen als een buitenkamer. Plaats voorwerpen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals een sizzle vloerkleed, bamboestokken of rotan en pitriet meubelen. Gebruik mooie maar weerbestendige stoffen op het tafelkleed en kussens en kussens. Doe wat citronella kaarsen op de tafel zodat de insecten weg te houden. Breng het binnen naar buiten. Waarom niet hangen klokkenspel op de bomen van uw tuin, zodat je kunt horen de heerlijke rinkelende wanneer de wind waait? Als u uw terras ruimte te versieren in een comfortabele en uitnodigende manier, kan je alleen maar besluiten om de hele zomer lang buiten door te brengen.

Nu dat u uw terras een heerlijke ruimte hebben gemaakt

Nu dat u uw terras hebt gemaakt een heerlijke ruimte, kunt u nu genieten van de ruimte! Heb een zomer barbecue en nodigen ze enkele vrienden en buren voorbij. Brengen wat ijsthee en een goede roman en besteden de tijd buitenshuis.