E2r

Hoe kunt u uw zwembad te houden in goede vorm

Duiken in een schone

Duiken in een schone, kristalheldere schitterende zwembad is er niet zomaar bij toverslag. Er is een regelmatig schema van onderhoud die moet plaatsvinden om uw zwembad te houden in goede vorm. Hier is hoe de zorg voor uw zwembad.

Het is belangrijk om uw water regelmatig te testen om ervoor te zorgen dat u handhaven van de juiste alkalische niveaus, alsmede chloor distributie. Mislukking door veel zwembad eigenaren om het water te controleren zorgt regelmatig water dat groen wordt, evenals de groei van bacteriën die huiduitslag, ziekten en stekende, brandende ogen kan veroorzaken tijdens het zwemmen.

Chloor is een van de belangrijkste toevoegingen in je arsenaal van chemicaliën om uw zwembadwater schoon en sprankelend te houden. Sticks of tabletten van chloor aan het zwembadwater toe te voegen helpt voorkomen dat de ophoping van bacteriën in het zwembad. Chloorgehalte moet consequent blijven binnen 1-3 ppm (parts per million) in stand te houden het water juist opgeschoond. Een automatisch chloor feeder zodat chloor wordt voortdurend toegevoegd aan het water gedurende een langdurige tijdsperiode dan alleen gedumpt op een tijdstip dat de leidingen kunnen beschadigen. PH-niveau van het zwembad moeten worden gehouden tussen 7,6 en 7,8. Op lagere niveaus dan dit, kan uw apparatuur corrosie schade lijden. Op een niveau dat hoger is dan dit, zal een lelijke en ongezonde schaal beginnen te bouwen op het zwembad tegels.

Hoe kunt u uw zwembad te houden in goede vorm. Duiken in een schone.
Hoe kunt u uw zwembad te houden in goede vorm. Duiken in een schone.

Een vloeibare algen-remmer is een ander essentieel additief aan het water om algen te voorkomen dat het fokken in het zwembad water en draaien groen. Controleer de alkalische niveaus van het water, alsmede om te voorkomen dat ze binnen een 80 tot 120 ppm-bereik. Wanneer je ervaart troebelheid in het water, een opbouw van de schaal, of corrosie op uw apparatuur, controleer calcium hardheid van het zwembad om te zien of die moeten worden aangepast.

Zwembad Shock is een korrelige chemische stof die moet worden toegevoegd aan het water, dan is toegevoegd aan uw zwembad ten minste eenmaal per twee weken om super-chloreren van het water, ook bekend als "schokkend" het.

Op dagelijkse basis, is een belangrijk onderdeel van zwembad onderhoud verwijderen van vuil zoals bladeren en strooisel die in het water zijn gevallen. Controleer of er geen vuil verstopping van de pool filter.

Minstens een keer per week

Minstens een keer per week, moet u naar het zwembad bodem stofzuigen voor een goede 30 minuten, gaan over elk gedeelte van de manier waarop je zou een gazon te maaien. Eventuele algen is begonnen te verzamelen aan de zijkanten van het zwembad, gebruik een goede stijve staalborstel om het te verwijderen nadat je klaar bent stofzuigen. Verwijder het mandje uit de pompfilter te reinigen van alle haren of pluisjes die hier heeft opgelopen en gooi het weg. Controleer totale waterniveau van het zwembad en voeg water toe als dat nodig is.

Minstens een keer per week.
Minstens een keer per week.

Houd een grafiek te merken wanneer u elk onderhoud karwei uitgevoerd en regelmatig doen het met het oog op een schoon en veilig zwemmen ervaring te genieten.