E2r

Hoe maak je een aangelegde loopbrug te creëren

Het is zeer uitnodigend te stappen op een aangelegd terrein gang die tot uw voordeur. Het heeft een charmante uitstraling en is een gastvrije gezicht voor u en een ieder die een bezoek aan uw huis. Er is geen vaste regel in het creëren van een mooi aangelegde loopbrug. Het hangt af van uw persoonlijkheid en waar u zich bevindt en de hoeveelheid ruimte die je hebt om een aangelegde loopbrug te creëren. U kunt uw eigen aangelegde loopbrug of doe wat onderzoek door te kijken naar foto's van mooie huizen in tijdschriften en op het web. Hier zijn enkele tips over hoe je een aangelegd wandelpad te creëren.

Hoe maak je een aangelegde loopbrug te creëren. Enquête het gebied en krijgen metingen.
Hoe maak je een aangelegde loopbrug te creëren. Enquête het gebied en krijgen metingen.
  • Enquête het gebied en krijgen metingen. Beslis over het ontwerp of patroon van uw loopbrug. Als u al een betonnen pad, kunt u de buitenlijn van het pad te verfraaien. Als u wilt een nieuwe ze je moet het beton een te verwijderen eerst.
  • Beslis over de materialen die u wilt gebruiken voor het pad. Je moet de rivier stenen, prefab straatstenen, struiken, bloeiende planten, lampen of stenen platen te kiezen. Je moet je winterhardheid zone, de hoeveelheid neerslag die je krijgt in een jaar en de hoeveelheid voetverkeer de loopbrug ontvangt overwegen.
  • Als je hebt besloten om een vrije vorm te gebruiken, meanderende loopbrug dan is het best om een of andere manier te traceren het patroon van uw poort naar uw veranda of voordeur of de loopbrug te verlengen tot aan uw tuin. Graaf een ondiepe greppel op het gebied dat u hebt geïdentificeerd aan de gang zijn en het te bedekken met landschap doek. Hiermee wordt voorkomen dat de bestrating materiaal dat u gebruikt om de loopbrug lijn van zinken in de modder en onkruid en grassen voorkomen dat kiemen tussen de bestratingsmaterialen.
  • Plant de bloeiende planten terwijl u het graven van de sleuf. Geef elke plant voldoende ruimte om gezond te groeien. Kies planten met kleurrijke bloemen, zodat u een uitbarsting van kleur in de lente en zomer. Voeg mulch rond de fabrieken en hen omringen met decoratieve steentjes aan de leemten op te vullen en de algehele look netter te houden. Als u met inbegrip van lage struiken langs de loopbrug, moet u ook nadenken over hoe ze eruit zal zien wanneer deze volledig verbouwd. Plant ze op een goede afstand van elkaar, zodat er later geen overbevolking. Vul de gaten onderaan met uw bestrating materiaal.
  • Voeg op zonne-energie tuinverlichting om de verlichting te bieden aan de looppaden in de avond. Kies een ontwerp dat uw nieuwe loopbrug en de algemene buitenkant van uw huis zal een aanvulling vormen. Dit zal zorgen voor een decoratief tintje overdag en verlichting, alsmede de veiligheid 's nachts.
  • Laat uw creativiteit en verbreed uw aangelegde loopbrug naar de zijkant en achterkant van je huis om tot een achtertuin. Hiermee wordt voorkomen dat mensen uit het stappen op het gras en hen in staat stellen om een pad te volgen rond uw tuin.

Veel plezier tijdens het maken van uw aangelegde loopbrug

Veel plezier tijdens het maken van uw aangelegde loopbrug. Dit is een deel van uw huis en kunt toevoegen aan elegantie van uw huis en beroep. Beslis over de design elementen en de dingen die je nodig hebt om uw aangelegde loopbrug te maken voordat u verder gaat en laat je fantasie de rest doen.