E2r

Hoe maak je een blok muur schutting bouwen

Het bouwen van een blok muur omheining vereist een gegoten in plaats betonnen voet ter ondersteuning van de muur, # 4 stalen re-bar in de voet (zogenaamde horizontale wapening), en # 4 verticale wapening wapening die zal worden ingesteld in de voet en het project omhoog om ca. 3 "onder de afwerking hoogte van de wand, die in de meeste gevallen is 6 ft een standaard hek. Deze verticale wapening vereist op minimaal 48" apart voor niet versterkte blokmuren.

De betonnen voet moet 12 "breed x 12" diep met (2) loopt van horizontale wapening, een op 4 "van de bodem en de andere 4" van boven naar beneden, langs de hartlijn van de voet. Wapening lengtes moet worden omspoeld minimaal 16 "en vastgebonden in (2) plaatsen bij elke ronde met # 4 draad. Rebar kan geen contact met de bodem op elk punt.

Het type blok veelgebruikte is CMU

Hoe maak je een blok muur schutting bouwen. Toepassing mortel langs de bovenkant van de betonnen voet (ca. 4 'aan 6'at een tijd om het vers te houden).
Hoe maak je een blok muur schutting bouwen. Toepassing mortel langs de bovenkant van de betonnen voet (ca. 4 'aan 6'at een tijd om het vers te houden).

Het type blok veelgebruikte is CMU, (beton metselstenen) en de standaard maat is 6 "breed x 16" lang x 6 "hoog, elk. Het aantal vereiste blok zal de lengte van de muur te zijn, x is de hoogte, gedeeld door 1,75 tot dit totaal gedeeld door 1,4. Dit laat een 1/2 "horizontale lijmvoeg langs loopt en aan het hoofd van elk blok. "End" of afwerking blokken worden verkocht in 16 "en 8" lengte, die in overeenstemming met de spreiding van de CMU blok als het lost aan de uiteinden van het hek. Nadat het beton is uitgehard voet gedurende 24 uur, kan het blok worden geïnstalleerd.

  1. Om te beginnen, toepassing mortier aan de onderzijde van een blok en plaatst een blok aan elk einde van de run.
  2. Dan, getekend een string lijn over de bovenkant van deze blokken, als leidraad voor de tussenliggende blokken. Voor lange muren, kan een half blok worden ingesteld op een verzakking van de string lijn te voorkomen.
  3. Nu bent u klaar om de eerste cursus van het blok te installeren.
  4. Toepassing mortel langs de bovenkant van de betonnen voet (ca. 4 'aan 6'at een tijd om het vers te houden). Boter een einde van elk blok met mortel en stel deze, strak naar het vorige blok, met behulp van een korte niveau en hamer te tikken niveau aan de top en loodrecht op het gezicht van het blok. Waar verticale stalen wordt aangetroffen, glijden het blok over de bovenkant van de lat, plaatst u deze en tik het niveau en schietlood.
  5. Sommige metselaars installeer het blok een cursus op een moment, anderen wankelen, door het uitvoeren van een cursus uit 6 'of zo, en dan terug te vallen en beginnen een andere cursus. Hierdoor ontstaat een trapsgewijze patroon. Echter, nivellering van elke cursus is moeilijker en vereist ervaring. Voor beginners is een cursus op een moment gesuggereerd.
  6. Zorg ervoor dat u het einde blokken bij elke cursus te installeren.
  7. Als de mortel begint te genezen, kunnen de gewrichten worden "geharkt" als u liever terugliggende voeg, of glad met een troffel als je verlangen kopstaartverbindingen. Harken kan met de ronde curve van een funderingsproducten bout of dergelijke.
  8. Zodra de wand is voltooid, kan een gemetselde kap worden geïnstalleerd met behulp van mortel aan de basis en de hoofden van elke dop stuk.

Mortel een gemeenschappelijk mengsel van zand

Mortel een gemeenschappelijk mengsel van zand, kalk en cement en kan met de hand ter plaatse gemengd, hetzij met de hand of in een mixer. Het beton voor de voet kan worden besteld al gemengd en direct vanaf het mengen vrachtwagen geplaatst. De Red-mix bedrijf zal de juiste mix formule voor het blok muur schutting bieden zonder extra kosten.