E2r

Hoe maak je een gazon van de grond te planten

Een goed uitziende gazon is het begin van een goed uitziende tuin

Een goed uitziende gazon is het begin van een goed uitziende tuin. En met een goed uitziende buitenkant, geven u een goede indruk. Maar hoe gaat u dat een goede indruk te geven als uw grond is levenloos en je nodig hebt om een gazon te planten recht vanuit het niets? Dat kan een lastige klus zijn, maar het is een mogelijke baan.

Met een goede planning en voldoende kennis, kunt u uw werk op zijn minst gemakkelijker en slimmer te maken. Hier zijn de dingen die je moet doen bij het planten van een gazon van de grond:

  1. Beoordeel de bodem. Verschillende bodem zal verschillende soorten planten nodig hebben. Maar als je kunt maken uw grond bevrucht, dan kunt u nu al meer soorten planten plant. Huren van een professional of koop een bodem test kit voor de beoordeling.
  2. Reinig de bodem. Met schoonmaken, het betekent het verwijderen van onkruid, het verwijderen van grote stenen, het opbreken van de bodem, en het afvlakken van de bodem. U kunt gebruik maken van herbicide om het onkruid te verwijderen terwijl grote stenen met een zware apparatuur kan worden verwijderd. Afvlakking van de bodem is ook ideaal als je een pure en eenvoudige gazon. U zult een zware apparatuur nodig hebt met dit. Huren als u niet kunt lenen, of als je er geen hebt.
  3. Bevestig de bodem. Op basis van uw test, zijn er problemen met de bodem? Als graad van de bodem is niet ideaal, dan moet je om dat te corrigeren. Professionele tuinders zijn de beste personen voor de job. Maar bemesten uw grond zal al doen de truc. Een ander ding om op te lossen is de drainage probleem. Planten en grassen hebben water nodig en een goede drainage systeem zal hen helpen worden gevoed met water. Till of hark de bodem als het moeilijk is vol. Het zal moeilijk zijn voor u om te planten en te groeien grassen in hard-packed bodem, dus beter rake voordat je plantenzaden. Zodra uw grond is oke, zal het goed voor altijd. U mag bovengrond voegen, hoewel, om het beter te maken. U kunt deze kopen bij een plaatselijke winkel maar kies de bodem vrij van vuil, zoals stenen en wortels.
  4. Kies het gras. U kunt kiezen uit warme seizoen of koele seizoen gras. Warme seizoen grassen prachtig groeien tijdens de warme maanden, maar ze gaan slapende op de winter. Duizendpoot, Zoysia, St. Augustine en Bermuda zijn enkele voorbeelden van warme seizoen grassen. Ondertussen, koele seizoen grassen zoals bluegrass en zwenkgras zijn geweldig in de winter, maar ze gaan slapend op de zomer. U kunt altijd een goede gazon door het planten van nieuwe zaden wanneer het gazon grassen is over te gaan slapende.
  5. Koopt het zaad. Het is ideaal om zaden te kopen, maar je zoden kunt krijgen en hebben direct gazon.
  6. Plant. Versnel het planten van zaden met behulp van een roterende spreader. Volg gewoon het apparaat pakket instructie. Na het zaaien, kunt u een meststof toe te voegen.
  7. Handhaven. Graszaden moeten twee tot drie keer per dag te worden bewaterd. Als de grassen al groeien, kunt u de zaden eenmaal water of twee keer per week. Voor graszoden, hoeft u alleen het gras water te geven een tot twee keer per week.

Wees geduldig bij het planten van een gazon van de grond af

Hoe maak je een gazon van de grond te planten. Een goed uitziende gazon is het begin van een goed uitziende tuin.
Hoe maak je een gazon van de grond te planten. Een goed uitziende gazon is het begin van een goed uitziende tuin.

Wees geduldig bij het planten van een gazon van de grond af. Vroeg of laat zult u het product van deze geduld-een mooi gazon waar je trots op kan zijn te zien. U kunt zich te ontdoen van de zware baan, maar, door het inhuren van een professional. Het kan kostbaar zijn, maar je zult vrij zijn van het doen van de moeilijke werk.