E2r

Hoe maak je een gazon zorg aannemer in te huren

Er zijn verschillende vragen die je nodig hebt om een potentiële gazon opdrachtnemer bekend te huren van hen vragen. De onderstaande lijst zal u helpen te bepalen of een aannemer geschikt is om uw wensen en verwachtingen. Tegen het einde van de lijst, moet u in staat om uzelf te bepalen of de aannemer uw gesprekspartner zou de ideale aannemer in te huren zijn.

Hoe maak je een gazon zorg aannemer in te huren. Hoe zijn ze anders dan de andere gazon zorg aannemers?
Hoe maak je een gazon zorg aannemer in te huren. Hoe zijn ze anders dan de andere gazon zorg aannemers?
 • Hoe zijn ze anders dan de andere gazon zorg aannemers? De meeste providers van vrijwel elk type van de dienst bestaande heeft een onderscheidende factor of een unieke eigenschap die hen onderscheidt van hun concurrenten. Als hun onderscheidende factor is iets dat bij je past goed, dan het interview ziet er goed uit voor beide partijen.
 • Hebben ze een lijst van vroegere klanten dat ze kunnen met u te delen voor het verwijzen? De aannemer moet een lijst van eerdere klanten die zij hebben gediend hebben, tenzij ze volledig nieuw voor het bedrijf. Deze lijst van klanten zal u helpen hun bereik te peilen als aannemer - wat de omvang van het onderhoud dat ze in staat zijn, wat voor soort gazon zorg die zij hebben gedaan in het verleden en dergelijke.
 • Hoe lang zijn ze al in het gazon zorg aannemer bedrijf? Hoewel duurzaamheid betekent niet noodzakelijkerwijs een uitstekende service, het heeft wel een extra verdienste, omdat dit betekent dat ze een regelmatige pool van klanten die ze in het bedrijf. Hoewel een relatief nieuwe onderneming zou kunnen zijn zeer enthousiast om te behagen, zodat dit kan ook werken aan uw voordeel.
 • Hebben ze verzekering? Natuurlijk, het zou in uw voordeel als het bedrijf dat u huren heeft verzekeringsdekking.
 • Is het hele team licentie? Ten minste een lid van de aanbestedende vennootschap moet worden in licentie gegeven aan pesticiden en herbiciden te gebruiken. Voor degenen die met behulp van organische behandeling, in sommige staten een vergunning is niet nodig.
 • Wat voor soort producten zijn die zij op het gazon? Hier krijg je een lijst van de gebruikelijke producten die zij van toepassing zijn op de grasvelden, zodat je een idee hebt wat ze zijn. Check de prijzen van deze producten en als u denkt dat ze goed zijn voor uw gazon. Keuze aan producten spreekt goed van de aannemer, ook. Welk type onkruidbestrijding gebruiken ze, wat het effect van deze producten op uw grond en het wortelstelsel van de nabijgelegen planten, enz.
 • Wat voor soort onderhoud wordt verwacht voor het gazon na het aanbrengen van producten? Je moet weten of huisdieren en kinderen zullen naar verwachting blijven uit het gazon voor bepaalde tijd na een service afspraak. Dit zou met name van belang als u van plan bent een evenement op uw gazon in de nabije toekomst.
 • Hoe vaak moet het gazon worden behandeld als onder hun hoede Normaal?, Wordt gazon zorg gedaan in een cyclus van 6 weken. Vraag uw potentiële contractant of dit ook het geval is voor hen of als ze iets flexibeler aan uw schema.
 • Hebben ze enige vorm van garantie voor de diensten die zij aanbieden? De meeste aannemers zullen waarschijnlijk zeggen dat het moeilijk is om te garanderen hun dienst want we kunnen niet 100% te voorspellen hoe de natuur haar gang zou werken. Maar tot op zekere hoogte, moeten ze bereid zijn om hun diensten uit te breiden als er iets extreme gebeurt er met uw gazon onder normale weersomstandigheden.
 • Zijn alle van de teamleden achtergrond controles hebben doorlopen? Aangezien de leden van de aanbestedende bedrijf zal weten waar je woont, in staat zijn om uw huis te dichtbij te zien, is het logisch dat je vragen over hun achtergrond en als alles klopt.
 • Hoeveel zijn hun diensten en ze hebben pakketten die kunnen worden geselecteerd? Deze vraag zou natuurlijk invloed hebben op uw beslissing of ze passen in uw budget of niet.
 • Wat voor verbeteringen verwacht in een kwart van een jaar, een half jaar en een jaar lang? Lawn zorg is niet een eenmalig iets dus je zou moeten weten wat hun typische roadmap van verbetering is voor uw gazon.

Na het doorlopen van deze vragen met uw potentiële aannemer, moet u in staat om heel snel te beslissen of ze geschikt zijn voor u en uw gazon.