E2r

Hoe maak je een glas in lood paneel te maken

Combineer glas en leiden tot kunstzinnige vensters te maken thuis of elders. U kunt zich aanmelden ontworpen patches die niet zijn beperkt tot bloemen en vlinders; samen te stellen grotere stukken ook. Deze ingewikkelde patronen zijn vrij gemaakt van een eenvoudige procedure. Alles wat je nodig hebt zijn een bril, lood en timmerwerk tools om de slag te gaan. Hieronder staan de stappen waarmee je kunt beginnen.

  • Trek een patroon. Een eenvoudige mozaïek van kleuren en glazen werkt geweldig voor starters. Het is gemakkelijk op te zetten, zoals rechte lijnen. Maar als je op zoek zijn naar creatieve uitdaging, dan is een meer gecompliceerde lappendeken is je ding.
  • Teken een dummy. Na de beslissing over wat te uw raam paneel te ontwerpen met, het tijd is om een dummy te maken van uw patroon. Trace twee exemplaren: een voor uw glas-block snijden en een andere voor patchwork samen. Aantal individuele sneden je later helpen met de regeling. Snijd de stukken met behulp van speciale schaar, die je kunt kopen van de lokale kunst en kunstnijverheid winkel. Deze gewoonte paar messen maakt ruimte voor lood te plaatsen in tussen de blokken.
  • Snijd het glas. Verkrijg de glazen die u hebt aangeschaft voor dit project. Stof het af met een doek of krant. Bij het opsporen van het patroon op het glas, moet je scherp in het houden van de contour van de bezuinigingen. Neem je glassnijder en begint te werken op het materiaal in blokken of vormen.
  • Grind glas randen. Nummer de glazen stukken en geven hun oriëntatie met een pijl. Dit maakt de montage gedeelte veel gemakkelijker. Maal de randen van de blokken om ze in perfecte staat. Veeg ze schoon na het slijpen.
  • Breng leiden vanaf de onderste rand. Zet gegoten lood in een rechte hoek op de onderkant van het paneel. Gebruik een speciale frees voor het trimmen van de leiding kwam. Gebruik aangepaste spijkers om lood te zetten op zijn plaats.
  • Bouw je glas ontwerp. Plaats een blok per keer, van onder naar boven van het paneel. Gewoon door te kijken voorzichtig tijdens het bouwproces, kunt u ervoor zorgen dat u laat een gelijkmatig gemeten ruimte voor het volgende blok.
  • Het werk aan de top grenzen. Na het plaatsen van alle stukken glas op het paneel, herhaalt u stap 5.
  • Afwerking van het project. Zorg ervoor dat u werkt in een omgeving die veilig is en bevorderlijk voor smeulende. Gebruik smeulende ijzer op de glazen wanden die zijn gekoppeld leiden. Controleer de gladheid van het glaswerk en werken aan alles wat bevestiging nodig heeft. Breng plak cement op scheuren van de glas in lood bij elkaar gehouden stevig te houden. Voor de finishing touch, reinigen van uw kunstwerk met een borstel, veeg met autowas, en hang het met een gesp.

Hoe maak je een glas in lood paneel te maken. Breng leiden vanaf de onderste rand.
Hoe maak je een glas in lood paneel te maken. Breng leiden vanaf de onderste rand.

Daar heb je het-een makkelijk te volgen procedure in het bouwen van een glas in lood kunstwerk. Dit panel zal zeker geven uw tuin en ramen een mooie, nieuwe look. Het doen van dit project lijkt een lonende soort ervaring ook zijn. Daarnaast is er altijd de kans om uw project te tonen aan de gasten en hen vertellen een verhaal of twee over dit fantastische kunstwerk van jou dat is gewoon in de tuin of op het raam.