E2r

Hoe maak je een huis van de architectonische details te bewaren

Beschouw het als een goede deal als je in staat bent om een huis dat authentieke details die u bij de oorspronkelijke constructie te kopen. De meeste huizen zijn tegenwoordig worden gerenoveerd om te kijken modern en aan te passen aan de andere huizen om hen heen. Echter, het behoud van mooie Victoriaanse huizen of blokhutten uiteindelijk geeft je meer winst als je besluit om het te verkopen.

Als je het geluk hebt om een dergelijke woning te vinden, dan bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen in het houden van het op die manier.

Hoe maak je een huis van de architectonische details te bewaren. Het eerste wat de meeste nieuwe huiseigenaren doen is naar de plaats opknappen om hun persoonlijkheid te denken over de nieuwe woningen.
Hoe maak je een huis van de architectonische details te bewaren. Het eerste wat de meeste nieuwe huiseigenaren doen is naar de plaats opknappen om hun persoonlijkheid te denken over de nieuwe woningen.
  • Het eerste wat de meeste nieuwe huiseigenaren doen is naar de plaats opknappen om hun persoonlijkheid te denken over de nieuwe woningen. Als u staan te popelen om hetzelfde te doen, hoeft zich dan geen zorgen, als je de kans om dat te doen hebben. Check out de gebieden die reparatie nodig hebben, herschilderen banen, en opknappen.
  • Het inhuren van een professionele interieur stylist kan je handhaven van de architectonische details van het huis te helpen zonder afbreuk te doen aan de reparaties. Dit kan echter kostbaar zijn. Wilt u de opknappen zelf te doen, dan voor te bereiden op een hoop tijd en energie te plegen in het project.
  • In alles wat je aanraakt, moet u proberen om de authenticiteit van de omgeving te houden. Vergrijzing woningen hebben natuurlijk verslechterende gevoel. Start vanuit de keuken, als de keukenkasten chip uit, hebben een professionele timmerman kopieert u de lijsten. Bereid je voor om geld te besteden aan het timmerwerk als zijnde aangepaste sierlijsten meestal meer geld kosten dan ze te kopen kant en klare. Zorg dat de kleuren van de originele verf als u de keuken herschilderen.
  • Bekijk alle hardware, zoals deursloten, deurknoppen, kast scharnieren en huisnummers. Als u nodig hebt om ze te vervangen, check out de afwerking die oorspronkelijk werd gebruikt. Het meest waarschijnlijk, de hardware maakt gebruik van een antiek messing of matte afwerking. U kunt nog steeds de aankoop van deze afwerkingen in de lokale bouwmarkten. Je zou verbaasd zijn om te ontdekken dat deze meestal te koop als gesatineerd of glanzend chroom zijn meer populair deze dagen. Als u niet om ze te vinden in de lokale bouwmarkten, dan kunt u kijken op antiek winkels die gespecialiseerd zijn in het huis van restauraties. Een reis naar een antiekwinkel kan zelfs scoren u een koopje voor antieke dressoirs en kasten.
  • Wilt u het hout gebieden van uw huis herschilderen, overweeg dan om de gestripte vorige verf voordat u een nieuwe verf. Gelaagdheid verf kan uiteindelijk schade aan de oorspronkelijke hout. Controleer de kleur van het hout dat oorspronkelijk werd gebruikt; overwegen lak verf als de kleur is aantrekkelijk genoeg. Schilderen hout met vernis maakt het verschijnen schoon en glanzend.
  • Vervolgens winkel voor meubels en verlichting. Check out de antieke winkels voor authentieke stukken. U kunt ook kijken op online veilingsites zoals eBay voor je authentieke armaturen. Er zijn winkels die gespecialiseerd zijn in het maken van klassieke ontwerpen, kijk op Italiaanse gemaakte stukken en de Murano stukken. Deze kan kostbaar zijn, dus je moet de bron goed.
  • Als u familieportretten te hangen, dan hebben de foto's ingelijst in dikke frames nabootsen authentieke schilderijen. Als uw budget het toelaat, kunt u vragen een professionele schilder om je familie te schilderen portret dragen van authentieke Victoriaanse tijdperk kostuums.

Gewoon stok met originele het huis van de thema en alles zal natuurlijk stromen. Niet probeert een van de oorspronkelijke berichten of deuren te verwijderen, zoals door het doen zodanig de authenticiteit verloren.