E2r

Hoe maak je een ketting geëlektrificeerde hek te maken

Op het eerste gezicht denk je misschien dat elektriserende een hek wordt gedaan om uw woning of een bepaald gebied van inbreuken van buitenaf te beschermen. In werkelijkheid, de meeste mensen elektrificeren hun hekken om bepaalde elementen binnen te houden van het krijgen van buiten, met name dieren. Hondenbezitters gebruiken het om hun grotere rassen bevatten moet normaal gaashekwerk niet genoeg. Ranchers kunnen gebruik maken van schrikdraad om al hun vee in toom te houden. Hoewel het misschien onmenselijk om deze te gebruiken voor een heleboel mensen, het is echt een effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw dieren blijven waar ze moeten zijn. Maak je geen zorgen,. De schok een dier voelt als het eenmaal borstels tegen een hek dat onder stroom staat minimaal zal zijn, net genoeg voor om weg te scoot van.

Hoe maak je een ketting geëlektrificeerde hek te maken. Bepaal waar de draad zal gaan.
Hoe maak je een ketting geëlektrificeerde hek te maken. Bepaal waar de draad zal gaan.

Ervan uitgaande dat u al een ketting link hek geïnstalleerd, kunt u elektrificeren door het volgen van deze eenvoudige gids. Technisch gezien is het allemaal een kwestie van het runnen van schrikdraad langs het hek.

  • Bepaal waar de draad zal gaan. Oke, eerste eerste dingen, moet u om te beslissen en bepalen de delen van het hek u zult willen elektrificeren. Technisch, je echt niet nodig om de hele hek onder stroom, alleen de onderdelen die u acht onstabiel en zwak. Bijvoorbeeld, als u een gedeelte dat kan worden gemaakt gemakkelijk naar beneden zodra de dierfiguren dat hij kan krijgen gratis als hij zet zijn volle gewicht op, dan is dit zeker een sectie die u moet zich richten op. Een ander voorbeeld zou, indien het dier graag graven onder de omheining om te ontsnappen. Als dat het geval is, dan wil je opwindende draad installeren op de onderste delen van het hek.
  • Zet de materialen. Technisch gezien is dit een eenvoudige taak die eenvoudige materialen. Ten eerste, moet u de draad. Poly tape of draad is het type draad te gebruiken. U vindt deze op elk hardware of elektrische voeding op te slaan. Zorg ervoor dat u het gebied dat u wilt elektrificeren, zodat u de juiste lengte van de draad te kopen te meten. Terwijl u kijkt, moet u isolatie, de offset soort speciaal ontworpen voor ketting hekken. Er zijn twee soorten, de degene die je nodig hebt om te beveiligen met een spijker en een hamer of degene die je kunt clip op. De eerste is om te worden gebruikt als uw afrastering heeft houten palen en de laatste voor degenen met metalen palen. Tot slot, zorg ervoor dat u een energizer te kopen, is dit het apparaat dat uw draad zal verbinden om de elektrische stroom en zal dienen als de regulator en de lader van de draad.
  • Start de installatie van de draad. Eerst beginnen met de isolatie. U moet bevestigen en de offset isolatoren vast aan de onderkant en bovenkant van het hek, in het bijzonder op de buitenkant van het hek. Zodra dat klaar is, start de poly tape of draad langs het hek, door de isolatoren die u reeds heeft geïnstalleerd. U moet twee draden, die zal worden uw actieve stroomkabels lopen. Aan het einde van de draden, zul je elk uiteinde van beide draden aansluiten bij een andere draad, die vervolgens zal worden aangesloten op uw schrikdraadapparaat.

Raadpleeg de instructies die bij uw schrikdraadapparaat apparaat is geleverd over de wijze waarop de draad lopen precies zoals het zou moeten zijn. Aan het einde van de installatie, schakel het apparaat in en stel de juiste spanning voor de schok.