E2r

Hoe maak je een kettingzaag carburateurinstelling

Een goed afgestemd kettingzaag zou een prima carburateur hebben, zelfs bij hoge snelheid toeren van de motor. Een teken van een defecte kettingzaag carburateur is dat de motor zou blazen te veel rook. En met de tijd, kon de schade vorderen en zou de levensduur van uw kettingzaag te verlagen. Het aanpassen van uw kettingzaag carburateur zou het beste alternatief in te ademen nieuw leven aan uw kettingzaag te zijn. Hier is hoe.

Hoe maak je een kettingzaag carburateurinstelling. Vergeet niet dat als elke motor.
Hoe maak je een kettingzaag carburateurinstelling. Vergeet niet dat als elke motor.
  • Vergeet niet dat als elke motor, moet kettingzagen regelmatig worden gecontroleerd om te zorgen voor een goede conditie wanneer gebruikt. Grondig de handleiding van uw gebruikersnaam en kennen uw kettingzaag motor modelnummer, instellingen specifieke fabrikant en goed onderhoud. Kaart brengen van de carburateur model en met u basisinstrumenten zoals schroevendraaiers, moersleutel en een hex driver set.
  • In eerste instantie moet u er zeker van zijn dat de brandstof van uw kettingzaag motor alleen binnen de helft of twee derde van de brandstoftank. Er wordt gezegd dat die minder brandstof de tank heeft grote invloed op de aanpassingen gedaan in de carburateur. Eventuele aanpassingen aan de carburateur moeilijker zou zijn als deze stap niet wordt voldaan.
  • Raadpleeg de handleiding over hoe om toegang te krijgen tot de carburateur. Voordat je iets te ontmantelen, moet u vertrouwd gemaakt worden met elke bout en moer. Onthouden waar elk onderdeel wordt geplaatst en hoe het eruit zag vóór. Plaats de verwijderde onderdelen afzonderlijk en volgens de wijze van verwijdering.
  • Gebruik een verstelbare moersleutel en hex chauffeurs passen aan de moer van uw kettingzaag en verwijder de behuizing van de kettingzaag. Laat uw schroevendraaiers en handleiding klaar als je de carburateur te benaderen. Er zijn kleine schroeven in de buurt van de motor die fijn stemt de carburateur. Zorg er voor dat u de nodige aanpassingen door het boek.
  • Plaats uw kettingzaag op een veilige positie als u op het punt om de aanpassingen te testen. Heb je kettingzaag motor gestart en laat het opwarmen gedurende 2 tot 3 minuten. Dit maakt uw eerste aanpassingen lopen door de motor.
  • Kijk voor de aanpassing stationair schroef in uw handleiding en fijn tunen. Terwijl aangezet, de kettingzaag kan ofwel rev meer of plotseling dalen in snelheid als je het tunen. Tijdelijk plaats de ruststand een beetje hoger als u aanpassen andere schroeven.
  • Vervolgens is de locatie voor de stelschroef voor lage snelheid weten. Bepaal het middelpunt van de schroef, omdat dit de mate waarin deze specifieke schroef worden geplaatst moeten zijn. Om de wijzigingen te controleren die trek lichtjes aan de kettingzaag trekker en controleer de lage snelheden.
  • Na het aanpassen van alle schroeven, iets lager uw stationair schroef en dan heb je kettingzaag in volle snelheid. De motor moet een soepel draaien in vergelijking voordat de veranderingen gemaakt, maar het zou nog steeds een beetje edgy. De final touch is om de laatste schroef die de volle snelheid schroef aan te passen. Wanneer de fijnafstemming is ingesteld voor deze schroef, zult u merken dat de kettingzaag loopt soepel, zelfs bij hoge snelheid.
  • Schakel de kettingzaag en installeer alles wat werd verwijderd. Plaats de behuizing terug op zijn plaats en zorg ervoor dat elke bout en moer is in zijn oorspronkelijke positie. Nu kunt u uw kettingzaag gebruiken alsof het nieuw was weer!