E2r

Hoe maak je een lay-out voor patio stappen te tekenen

Ga niet verder met een patio project zonder een lay-out voor de stappen

Ga niet verder met een patio project zonder een lay-out voor de stappen. Zonder enige vorm van plannen, kan uw project uitdraaien op een mislukking en afval in het einde. Vandaar dat, voordat u begint met het bouwen van uw terras stappen, zorg ervoor dat je een lay-out voor te bereiden op het project.

Een lay-out voor uw taak zal er altijd voor elke stap van het project een makkelijke voor u. Als je niet iets om naar te kijken om zo nu en dan raadplegen in de voortgang van uw project, zal de kans op fouten altijd hoger zijn. Neem daarom de tijd om een lay-out van de patio stappen maken voordat het project. Hier, kijk dan op deze stappen over hoe je een sketch plan kan trekken voor de stappen van uw terras:

Hoe maak je een lay-out voor patio stappen te tekenen. Pak een ruitjespapier.
Hoe maak je een lay-out voor patio stappen te tekenen. Pak een ruitjespapier.
  • Definieer uw tuin. Identificeer een goede plek in uw tuin waar u de patio stappen te positioneren. Check out niet alleen de heuvels en de pistes, maar ook de consistentie van de grond. Dit is voor u om de beste locatie voor het project te vinden.
  • Beoordeelt het land. Wanneer u uw plannen voor de patio stap te tekenen, beoordeelt de plaatsen waar u wilt het project aan te leggen. Bijvoorbeeld, moeten de stappen worden geplaatst op een plek waar de grond is stevig en solide. Dit is om ervoor te zorgen dat de trap niet kan bewegen of zelfs zinken door de jaren heen. De locatie moet ook gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals gronden niet goed verborgen achter een enorme boom. Dit geldt vooral als u van plan om de stappen als een extra accessoire voor de patio meer dan alleen maar een functionele toevoeging aan de ruimte te gebruiken.
  • Pak een ruitjespapier. Hoewel je andere soorten papier kunt gebruiken voor deze taak, is het best om ruitjespapier gebruiken voor dit doel. Dit komt omdat het plein roosters van het papier zal u helpen een nette lay-out voor uw terras project te behouden.
  • Schets het gebied. Op dit moment is er geen noodzaak om de metingen te maken, omdat dit slechts de eerste tekening. Schets de lay-out van de hele patio en een overzicht van de perfecte locatie voor het stappen. Hoewel dit is een eerste lay-out, is het belangrijk dat uw schets is in de buurt van het definitieve plan reeds.
  • Bepaal de juiste metingen. Deze keer, weet de exacte afmetingen van de stappen zoals hun breedte en lengte. Let op dat er geen regel in termen van metingen. De breedte en de lengte van de patio stappen zal altijd afhankelijk van uw voorkeuren. Echter, zorg ervoor dat de stappen zijn breed en lang genoeg dat mensen gemakkelijk kunnen lopen op hen, tenzij je gewoon van plan de stappen voor de decoratie alleen.
  • Afspiegeling van de metingen op de schets. Nadat alle metingen zijn uitgevoerd, voeg ze toe op de schets. Als u na de netheid van de schets, is het een goed idee om een nieuwe lay-out met de metingen reeds terug te vinden op het tekenen.

Een schets van de lay-out van uw terras stappen zal altijd nuttig zijn bij het succes van uw project. Plus, het zal het hele proces van het bouwen van de stappen een stuk makkelijker voor u te maken. Vandaar dat, ondanks het feit dat tijdrovend, trek uw terras stappen layout. Je zult dankbaar zijn dat je het gedaan hebt in het einde.