E2r

Hoe maak je een lek in een kiddie zwembad vinden

Een kiddie pool spreuken direct outdoor plezier in het weekend, maar niets is meer een domper als een lek in het zwembad! Als u vermoedt dat uw kind het zwembad een lek heeft, hier zijn enkele handige manieren om erachter te komen zeker, en een beetje van de eerste hulp op het te doen:

Hoe maak je een lek in een kiddie zwembad vinden. Controleer altijd uw zwembad voor en na gebruik.
Hoe maak je een lek in een kiddie zwembad vinden. Controleer altijd uw zwembad voor en na gebruik.
  • Controleer altijd uw zwembad voor en na gebruik. Omdat opzetbaden zijn gemaakt van plastic, en omdat kinderen zullen niet precies behandelen het zwembad was erg teder tijdens het spelen, moet je er een gewoonte van om het zwembad op lekkage vóór en na het gebruik ervan te controleren.
  • Bereid het zwembad voor inspectie. Ten eerste, Pomp de kiddie zwembad, en zorg ervoor dat het volledig strak en strak. Vervolgens til het zwembad van de grond. Ondersteuning van de randen met een stoel, met het middelste deel (met inbegrip van het deel waar u vermoedt dat het lek te zijn) opknoping vrij op de top van de grond.
  • Gebruik gekleurd water om de locatie van het lek te lokaliseren. U kunt de aankoop kleurstof in het zwembad van het aanbod winkels. Een alternatief is om uw eigen gekleurde water te maken door simpelweg de voorbereiding van het drinken van sap, zoals Kool-aid: hoe levendiger de kleur, hoe beter. Ongeacht voor welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat u niet-toxisch en niet-vlekkend vloeistof te gebruiken met een donkere en opvallende kleur. Zodra u deze vloeistof, giet dit over de kiddie zwembad tot beslaat een paar centimeter van de binnenkant. Het lek zal merkbaar wanneer u merkt dat de gekleurde vloeistof druppelt door.
  • Gebruik zeep. Als de gekleurde kleurstof werkte niet, laat de kiddie zwembad. Breng vloeibare zeep op een spons, en vervolgens verspreid deze zeep over de binnenkant oppervlakte van het zwembad. Zorgvuldig kijk uit voor de plotselinge verschijning van bellen, dit zal het gebied waar het lek zich bevindt.
  • Een andere manier is een spuitfles gebruiken in plaats van een spons. Vul de verstuiver met een mengsel van ongeveer 10% zeep en 90% water. Spuit deze over het oppervlak van het zwembad. Dan, op de voet luisteren naar sissende geluiden, dit geeft aan waar de lucht lekt. Je moet ook kijken naar de vorming van bellen, en dit is een indicatie waar de opening zich bevindt.
  • Gebruik gekleurde tape. Als je eenmaal hebt het lek bevindt, is het nu tijd om het te repareren. Als je net te maken met een klein gaatje, een duct tape te dekken moet het goed genoeg werken. Voordat u bedek de opening, hoewel, zorg ervoor dat je het drogen eerst grondig en breng daarna alcohol over. Weer drogen en dan eindelijk de tape plaats over het lek. Voor het beste resultaat (esthetisch), kies duct tape dat is dezelfde kleur als uw kiddie zwembad.

Het vinden van een lek in een kiddie zwembad hoeft niet te veel van een gedoe: u kunt gemakkelijk dit te doen in iets minder dan 30 minuten. Je moet ook lezen handleiding van het zwembad om te weten van de juiste mogelijkheden voor de opslag en het onderhoud van uw kiddie zwembad, om ervoor te zorgen dat het blijft in goede conditie voor zo lang mogelijk. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!