E2r

Hoe maak je een mediterrane patio maken

Een heleboel mensen die het Middellandse Zeegebied hebben bezocht willen een stukje van het land terug naar huis nemen. Of u nu al aan de Middellandse Zee zelf, of als u alleen hebt gezien het land in foto's en tijdschriften, kunt u nog steeds bezielen een Mediterraan tintje aan uw huis door het creëren van een mediterrane patio. Hier is hoe.

Hoe maak je een mediterrane patio maken. Bleken en schilderen.
Hoe maak je een mediterrane patio maken. Bleken en schilderen.
  • Schaduw. Allereerst moet je werken aan het toevoegen van kleur aan uw terras. Een van de meest onderscheidende kenmerken van het mediterrane patio's is dat ze altijd een schaduw opknoping boven de patio. Dit is erg belangrijk omdat in de Middellandse Zee, de zon schijnt erg fel en het kan erg heet, dat is waarom de schaduw is belangrijk. Schaduw kan creatief worden geconstrueerd. In plaats van het simpelweg toevoegen van een dak boven het hoofd, dan kunt u ook gordijnen, tapijten, en stukken stof gebruiken om schaduw te bouwen voor de patio. U kunt ook lagen stukken hout op een rooster om een tint te krijgen.
  • Bleken en schilderen. U zal ook merken dat het merendeel van de woningen in de Middellandse Zee zijn gebleekt en met kraken muren. Dit is natuurlijk effect van zonlicht direct schijnt op de muren voor langere tijd. Als je leeft in vrij koud of bewolkt gebieden, krijgt de zon gebleekte muren moeilijk kan zijn. U kunt echter gebruik maken van bepaalde verven die zijn gekleurd crèmes, roze, of andere donkere kleuren, die de gebleekte look van de Middellandse Zee zal simuleren. Er zijn een aantal mensen die hun muren te wassen om de gebleekte look te krijgen, ook. Als u de tijd en het geduld, kunt u ook lopen een stukje schuurpapier over de verf, zodat het een oude zal krijgen en verweerde look.
  • Stenen en adobe. In termen van bouwmaterialen, overwegen om bakstenen en adobe, die zijn de gebruikelijke materialen die worden gebruikt voor het Middellandse muren te bouwen. Als u niet de bouw van de patio van de grond af en zijn gewoon renoveren, kunt u gewoon veel uitgeven op sommige adobe op de muren, zelfs als het is gemaakt van andere materialen. Er zijn ook een aantal tegels die zijn ontworpen om stenen te imiteren, die u kunt laag bovenop uw reguliere terras muur.
  • Drogen. Een ander kenmerk dat mediterrane muren hebben is droogheid. Als u wilt maken uw muren lijken droog, moet u overwegen het toevoegen van enkele ruwe plekken op de muur, waardoor het zal geven een droge textuur ongeacht hoe troebel het weer is. Om dit te doen, neem dan gewoon een aantal zeer fijn zand en meng het met enkele fijne cement. Neem een borstel en gebruiken om het oppervlak van de wand te dekken. Daarna kan het cement te drogen en vervolgens voeg wat verf over de muren.
  • Planten. Tot slot nemen veel terracotta potten en voeg wat planten. Leg deze rond de patio. Meestal, mediterrane patio's hebben een lijn van potplanten aan de warmte te absorberen en geven de patio een koele gevoel. U kunt deze opnieuw met potten van planten zoals rozemarijn, tijm, lavendel en andere kruiden.

Indien een vleugje van de Middellandse Zee is wat je wilt voor uw huis, kunt u gemakkelijk opnieuw te maken door het ontwerpen van uw terras te lijken op de Middellandse Zee. Met deze stappen, moet u in staat om dit gemakkelijk doen.