E2r

Hoe maak je een outdoor opbergkast bouwen

Hoe groot van een buitenopslag kast die u nodig zal bepalen hoeveel leveringen zullen nodig zijn om uw outdoor opbergkast maken. Als u deze aanwijzingen op te volgen dan zal je een ruimte hebt om uw harken en schoppen en andere tuinieren voorraden op te slaan.

Benodigdheden:

  • Multiplex meet 6 meter hoog en 2 meter in de breedte. U moet 3 van deze. Men zal heel blijven terwijl de anderen zal worden gehalveerd. Wil je deze gehalveerd breedte verstandig niet in hoogte verstandig. Je zal het creëren van een buitenopslag eenheid die is 6 meter hoog.
  • Triplex voor boven-en onderkant dat zal meten 2 meter bij 1 voet die de boven-en onderkant van uw outdoor opbergkast zal zijn.
  • Schroeven
  • 9 2x4x6 stukjes hout
  • 4-2x4x2 '
  • 4-2x4x1 '
  • Multiplex 2'x1 '

Stap een: Snijd de boven-en onderkant uit voor de outdoor opbergkast

Hoe maak je een outdoor opbergkast bouwen. Multiplex meet 6 meter hoog en 2 meter in de breedte.
Hoe maak je een outdoor opbergkast bouwen. Multiplex meet 6 meter hoog en 2 meter in de breedte.

Stap een: Snijd de boven-en onderkant uit voor de outdoor opbergkast. Moet u hebben gekocht een kleiner stuk triplex voor dit afgezien van de andere stukken van triplex. Zodra je ze hebt uitgeknipt moet je verplaatsen naar de volgende stap in het bouwen van uw outdoor opbergkast.

Stap twee: Maak de 2x4x6 aan de zijkanten en achterkant en de voorkant van uw opbergkast. Men moet in elke hoek aan beide zijden een L vorm te maken en twee zal moeten gaan aan de voorkant om te gebruiken als extra ondersteuning voor uw deuren. Zodra je dit hebt gedaan moet je naar de top hechten aan de berichten die u geschroefd in uw outdoor opbergkast frame.

Stap drie: Bevestig de multiplex aan de buitenkant van het frame op de zijkanten en de achterkant. Dit zal de achterkant en zijkanten van uw outdoor opbergkast te zijn. Zodra je dit hebt gedaan, moet u de deuren van uw outdoor opbergkast te creëren. U moet 4 scharnieren, twee bevestigen op elke deur en voeg ze toe aan de 2x4x6's die in de plaats. Zodra je dit hebt gedaan moet je verplaatsen naar de volgende stap.

Stap vier: Met de deuren open

Stap vier: Met de deuren geopend, moet u stap in uw outdoor opbergkast aan de steunen toe te gaan rond de boven-en onderkant. Dit zal box de binnenkant dragers die uw outdoor opbergkast zal ondersteuning toegevoegd voor wanneer de wind begint te blazen en het weer slecht is. U moet een 2x4x2 voor de boven-en onderkant van de voorkant en de achterkant hebben. Plus je moet 4 2x4x1 hebben voor de boven-en onderkant voor de binnenkant van de outdoor opbergkast. U moet hechten deze als ondersteuning rond de boven-en onderkant. Als dit gebeurt is je een outdoor opbergkast hebben afgerond.

Stap een: Snijd de boven-en onderkant uit voor de outdoor opbergkast. Stap vier: Met de deuren open.
Stap een: Snijd de boven-en onderkant uit voor de outdoor opbergkast. Stap vier: Met de deuren open.

Dit zal zijn perfect voor gebruik als een outdoor opbergkast die kunnen houden van al uw tuin nodig heeft, zoals schoppen en harken zullen zijn. De beste plaats voor u om dit te zetten is in een gebied dat niet veel vocht te krijgen van de regen. Dit zal helpen om het te beschermen tegen verpest het.