E2r

Hoe maak je een palissade schutting bouwen

Er zijn een aantal redenen voor de bouw palissade hek

Er zijn een aantal redenen voor het bouwen stockade hek. U kunt een palissade schutting te gebruiken bij een poging om een dier in een bepaald gebied te houden in plaats waardoor ze allemaal lopen door het hele erf en werven buurman, of wilt u misschien kinderen bewaren in een afgesloten gebied. U moet een aantal items te kopen voordat u uw palissade schutting te bouwen.

Hoe maak je een palissade schutting bouwen. Er zijn een aantal redenen voor de bouw palissade hek.
Hoe maak je een palissade schutting bouwen. Er zijn een aantal redenen voor de bouw palissade hek.

Voordat u begint moet je gaan in het gebied dat u op zoek bent naar een hek te bouwen in en graaf een paar gaten. De gaten moeten worden afgezien ongeveer 3 meter en moet minimaal een meter diep zijn. Nadat u de gaten hebt gegraven dan moet u een aanzienlijke hoeveelheid beton te plaatsen in het gat en onmiddellijk het hek post in het beton. Zodra je dit hebt gedaan, moet u zorgen voor de palen om hard te krijgen en dit zal een kwestie van een dag te nemen op zijn minst een paar dagen ten laatste.

Nadat de berichten hebt ingesteld en u een kleine hoeveelheid druk op de posten toe te passen en ze niet kunnen bewegen zul je nu klaar om het hekwerk in de plaats gezet. U moet een aantal 2x4's worden gebruikt bij het maken van uw palissade schutting te hebben gekocht. Laten we zeggen dat we zijn hekwerk een werf langs 3 zijden en de andere kant gaat om uw huis te zijn en dit hek zal de achterkant van uw huis te ontmoeten. Laten we zeggen bijvoorbeeld dat je achtertuin die u het bouwen van een hek rond is 21 meter in lengte en de breedte van de werf is 28 voet. U zult willen hebben verdeeld uw afrasteringspalen 3 meter uit elkaar.

Aangezien deze zijn uw metingen je hebt dan een grote hoeveelheid van de 2x4's die 7 meter zou moeten zijn in de lengte te hebben gekocht. Als je eenmaal hebt ze afgestemd op uw hek post zult u willen ervoor zorgen dat ze zijn niveau en schroef ze in de berichten. Om dit te doen wil je hebben ervoor gezorgd dat de hoogte van uw afrastering is zo hoog als je het leuk vond om te zijn. Dus laten we gebruik 6 voeten als een voorbeeld. U wilt dat uw dragers die gaan om de lengte van 7 meter run geplaatst precies 2 meter uit elkaar op de hoogte van de berichten. Als je eenmaal hebt ze beveiligd zult u dan wilt uw schutting latten te plaatsen op zijn plaats.

U moet beslissen of u wilt uw schutting planken raken elkaar of als je ze wilt plaatsen van een centimeter of 2 uit elkaar. Maakt niet uit hoe ver je wilt dat je palissade hek latten elkaar het concept is hetzelfde. U moet de latten schroef in de ondersteuning die u aan de berichten. In sommige gevallen wil je de lamellen van de grond te raken, maar als dit niet van plan om te worden gebruikt om een dier te houden in dan kun je zorgen voor een paar centimeter te worden gelaten tussen de grond en waar uw schutting latten zal zijn. Je zult moeten blijven gaan rond de werf tot alle hek latten op hun plaats. Zodra je dit hebt gedaan en zorgde ervoor dat de hoeken aan de rand van de woning die u zult hebben afgerond bouw van een palissade schutting.