E2r

Hoe maak je een patroon verfroller gebruiken

Ben je verveeld met dezelfde oude look van uw muren thuis

Krijgt u verveeld met dezelfde oude look van uw muren in huis? Waarom niet proberen om ze te schilderen met behulp van een patroon verfroller? Patterned verfrollers komen met verschillende soorten ontwerpen. Dit soort verfroller wordt gesneden met een ontworpen patroon dat een wallpaper effect op de muur brengt. Het kan meerdere ontwerpen te maken in slechts een rol, die efficiënter is dan wanneer je een rubber spons (een andere tool die je kunt gebruiken) gebruiken. Met behulp van verschillende slagen met je patroon verfroller kan zelfs de productie van verschillende soorten van de regeling of idee op de muur. Je hebt niet genoeg vaardigheden moeten in het gebruik ervan, gewoon rollen het op de muur en u heeft onmiddellijk een nieuwe ontwerp-regeling te creëren.

Hoe maak je een patroon verfroller gebruiken. Bereid de dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een patroon verfroller gebruiken. Bereid de dingen die je nodig hebt.
  • Bereid de dingen die je nodig hebt. Interieur verf, verfroller, twee stukjes verf trays en een patroon verfroller: U mag de volgende materialen bij uw lokale hardware winkel.
  • Reinig de wanden. Het kan zijn dat het zand van de muur alvorens de verf. Als de muur heeft een gat en deuken al, patchen met spackling materiaal. Als de muur is nog in goede staat, kan je gewoon nodig hebt om te wassen of schoon te maken. Met behulp van enkele vochtige doek, veeg de hele muur om stof en vuil te verwijderen voor te bereiden voor het schilderij baan.
  • Kies een hoogwaardig verfroller Kies een verfroller die goede roller mouwen heeft als het meer verf dan de goedkopere mouwen kunnen houden;. Dit zal u helpen te bezuinigen op de tijd die u wilt gebruiken voor het schilderen. Beginnen met het opzetten van de basis verf over de muur met behulp van een gewone roller. Zet een afplakband tot die delen die je niet wilt op schilderen.
  • Verf een basiskleur op je muur. Dit gebeurt met een gewone borstel of een gewone verfroller.
  • Bereid de tweede kleur. Laat de basis verf te drogen alvorens tot het schilderij baan. Wacht ongeveer 48 uur te laat de verf volledig droog. Giet de verf op de verfroller pan, en dan duik het patroon verfroller om de verf op de pan. Gebruik de verf kleur die je wilt als een accent aan de muur. Roll off de rol te persen uit een aantal overtollige verf op. Professionele schilders gebruiken de vijf-liter pan of emmer met een schermen aangesloten op het. Het is het beste voor het grote schilderij banen, je hoeft niet bij te vullen de pan over en weer. Het scherm wordt gebruikt voor het rollen van de overtollige verf.
  • Start de verf met de patroon verfroller. U kunt nu beginnen met het toepassen van het ontwerp. Uw patroon verfrol, duik je patroon verfroller op de verf in de pan. Dan beginnen te rollen naar de muur om het ontwerp te maken. Rol het continu van boven naar beneden. Ga dan voor een andere lijn doet hetzelfde slag, zodat je het uniform aan de hele muur te maken. U kan een andere kleur toe te voegen als je wilt op basis van de uitkomst die je wilt bereiken. Het is allemaal aan jou wat ontwerp dat u wilt dat de muurverf te worden. Gebruik gewoon je fantasie. U kunt ook proberen een zigzag techniek dan rol het opnieuw en maak een excentrieke uitkomst.

Controleer altijd op de afgewerkte muur geschilderd om te zien als je het schilderij zien er goed uit. Het kan zijn dat een aantal gebieden die je gemist en zorgvuldig patchen het naar een overlap te voorkomen retoucheren. Het is goed om het te retoucheren terwijl het nog nat is om een overlappende uiterlijk te voorkomen. Het is beter om twee kleuren die elkaar aanvullen gebruiken. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!