E2r

Hoe maak je een poort van behandeld hout panelen te bouwen

Als je een houten schutting gemaakt van behandeld hout panelen

Als je een houten schutting gemaakt van behandeld hout panelen, kunt u gemakkelijk een bijpassende poort van links over materialen te bouwen. U kunt de parkeerplaats naast de deur hebben gekocht en willen gemakkelijk toegang tot het ondanks al het oprichten van een hek. Hebben het verwijderd kan kostbaar zijn en zal een verspilling van een prima hek zijn. Met voldoende hout en de juiste tools, kunt u punch direct aan via uw hek en maak een deur. Hier is hoe je een poort van behandeld hout panelen te bouwen:

Hoe maak je een poort van behandeld hout panelen te bouwen. Het verzamelen van uw materialen.
Hoe maak je een poort van behandeld hout panelen te bouwen. Het verzamelen van uw materialen.
  • Het verzamelen van uw materialen. Voor deze job zal je extra behandeld houten panelen, een boormachine, een cirkelzaag, hout schroeven, veiligheidsbril, een tape-meetapparaat, poort scharnieren, een klink poort, en een poortgreep nodig. Wees voorzichtig bij het gebruik van de zagen en de boormachine.
  • Bepalen van de grootte van de gate. Bepaal hoe groot u wilt dat uw poort te zijn. Neem uw meetapparaat en meet de breedte van uw voorgestelde gate. Zorg ervoor dat het hek is een paar centimeter korter dan de rest van het hek. Onderzoek de houten panelen en bepaal waar u het best toe te voegen een nieuw hek. Zorg ervoor dat, of u nu de poort in een spleet tussen je omheiningen of deze in het hek dat het past perfect. Er moet ongeveer de helft van een inch ruimte tussen de deur en de aangrenzende houten platen aan beide zijden. U kunt uw zaag nodig hebben om voldoende ruimte voor de poort te creëren.
  • Het uitsnijden van een poort. Zodra u klaar bent met uw metingen, merk je behandeld hout paneel, zodat u een zichtbare omtrek van de poort. Gebruik een framing vierkant om u te begeleiden. Maak dan gebruik van uw zaag de poort uit te snijden. Je moet doorsnijden alleen de verticale piketten. Leid het goed en gestaag, wil je niet een fout maken of controle over de zaag verliezen.
  • Het maken van de brace. U moet een brace te maken voor uw poort, zodat het niet eindigen doorzakken. Meet vanaf de rechter bovenhoek van uw poort naar de linker benedenhoek en dan moet je een stuk hout, dat is ongeveer een beetje korter dan deze, zodat u kunt het schuin passen tussen de twee bochten te nemen. Gebruik een boormachine om deze schroef aan de achterkant van het hek. Voeg twee stukken hout aan de bovenkant en onderkant van de achterpoort horizontaal een "Z" vorm
  • Het creëren van de poort. Neem uw poort scharnieren en schroef ze op het gezicht van uw poort. Zorg ervoor dat u scharnieren aan de bovenkant en onderkant van de zelfde zijde van het gezicht van de poort. Til hem op om de juiste positie en laat iemand zijn plaats te houden. Het moet een paar centimeter boven de grond. Bevestig de scharnieren aan de aangrenzende hek post. Zorg ervoor dat ze worden vastgeschroefd. Bevestig het vergrendelingsmechanisme en je bent klaar.

Het maken van verbeteringen aan de armaturen rond uw huis is makkelijk als je weet hoe het moet. Volg de bovenstaande stappen en je kunt ook een poort van behandeld hout panelen te bouwen zonder te bellen voor hulp.