E2r

Hoe maak je een privacy - scherm maken

Privacy schermen zijn een handige aanvulling op het onderhoud van uw woning op de privacy. Hier zijn de stappen over hoe je een te maken op uw eigen.

  1. Houd rekening met de locatie waar u de privacy scherm worden geplaatst. Bent u van plan om dit te gebruiken op de veranda, de woonkamer of slaapkamer? Als het scherm zal worden gebruikt op de veranda, controleer dan of de privacy-scherm is echt nodig als uw veranda zou kunnen worden geblokkeerd van het publiek door bomen of misschien wel door hekken rondom uw woning. Als de veranda wordt blootgesteld uit het oog van het publiek, dan privacy scherm zou echt nodig zijn.
  2. Beslis welk type van privacy scherm dat u wilt hebben. Privacy-schermen zijn meestal eenvoudig vormgegeven als kamerschermen dat de weergave van een bepaalde plaats in uw huis te verbergen. Het heeft meestal tot vier panelen, maar je kunt zoveel panelen als je nodig hebt. Er zijn ook de privacy schermen die zijn gewoon vlakke panelen opgetrokken rond een gebied dat u wilt insluiten of een opknoping gordijn te dekken voor de privacy.
  3. Bepaal hoe groot het gebied het scherm moet dekken. Neem een meetlint en een lijst van de lengte u wilt dat het scherm verduisteren van het uitzicht. Zorg ervoor dat u de lijst bij te houden met je als je op het punt om de materialen die u nodig hebt te kopen in het produceren van een zelfgemaakte privacy-scherm.
  4. Bepaal of u het scherm wilt maken of niet te bouwen. Er zijn prefab privacy schermen die je kunt kopen bij "bouwmarkten" (kort voor "doe het zelf") die u gemakkelijk kunt monteren en het opzetten van thuis. Mocht u ervoor kiezen om deze niet prefab schermen te krijgen, dan kunt u altijd bij elkaar op het scherm zelf. Voor deze tutorial zullen we het maken van de privacy-scherm van de grond af.
  5. Het verkrijgen van de materialen die u nodig hebt bij het maken van een privacy-scherm. Van een lokale hardware winkel, koopt u een stuk triplex. Rekening houden met de lengte die u wilt op het scherm te hebben en het verkrijgen van zo veel panelen van hout je nodig hebt. Ook krijgen scharnieren, schuurpapier en lijstwerk (indien u dit wenst). Het aantal scharnieren zou afhangen van hoeveel vouwen die je wilt hebben. Typisch zou het best twee scharnieren installeren op elke vouw voor betere grip en ondersteuning.
  6. Beginnen werken aan de privacy scherm. Uw werkruimte moet ergens zijn dat je in staat zijn om vrij te bewegen, zonder het gevoel van het zijn vernauwd als jij je werk. Leg het hout op uw werktafel en meet en snijd hem in de lengte van de panelen u zin. Snij zo veel panelen die u wenst en als je eenmaal klaar bent, neem een potlood en markeer het bos, waar u de scharnieren moet worden geïnstalleerd. Na het meten en markeren indicatoren op de houten panelen, met de hulp van een schroevendraaier of boor, installeert u de metalen scharnieren. Als u graag een kroon vormen toe te voegen aan de houten paneel frame, dit te doen. Gebruik het schuurpapier om het oppervlak en de vacht het scherm glad met verf voor design.
Hoe maak je een privacy - scherm maken. Houd rekening met de locatie waar u de privacy scherm worden geplaatst.
Hoe maak je een privacy - scherm maken. Houd rekening met de locatie waar u de privacy scherm worden geplaatst.

Laat uw inventiviteit en vindingrijkheid flow. U kunt het ontwerp van uw privacy scherm en voeg wat accessoires zoals glas in lood of kralen aan.