E2r

Hoe maak je een raam zitkussen maken

Zat bij het raam is, in een woord, ontspannen

Zat bij het raam is, in een woord, het ontspannen. Je gewoon gluren uit en, misschien met een kopje thee, genieten van de middag nietsdoen en geniet van het buiten landschap. Maar zat bij het raam is nog meer ontspannen als je zitplaatsen op een comfortabel kussen. Hoewel u kunt iemand betalen om een raam zitkussen te maken voor u, is het praktischer om je eigen te maken. Trouwens, het doen is het gemakkelijk. Volg de eenvoudige richtlijnen hieronder.

  1. Verzamel uw gereedschap. Je nodig hebt om een schaar, meetlint of meetlat, naald, draad, en de naaimachine te bereiden. Hand naaien is gewoonlijk niet aanbevolen voor dit project, vooral als u gebruik maakt van een bekleding stof.
  2. Meet uw stoel bij het raam. Met behulp van een meetlint of erf-stick, neemt de breedte en lengte van het raam. De afmetingen van het raam ook de afmetingen van het weefsel.
  3. Koop de stof. Vooral als u van plan om vaak het raam stoel te gebruiken, moet uw stofferingsstof worden stevig. Anders moet u uw stof te vervangen om na een paar maanden. Ook aandacht besteden aan de stof kleur en design. Uw venster kussen moet vooral een aanvulling op het thema van uw huis of op zijn minst mengsel met de kleur van de dichtstbijzijnde bank.
  4. Bereid het schuim. Je hoeft niet per se om nieuwe schuim te kopen. Oude schuim of schuim chips uit een oude bank of matras kan een goede kussen te maken. Maar moet er een behoefte om te kopen, kies degene die is comfortabel en duurzaam. Er zijn vele soorten van vandaag schuim beschikbaar. U kunt, bijvoorbeeld, traagschuim of futon. Zodra u het schuim, snijd het naar aanleiding van de grootte en de vorm van de stoel bij het raam.
  5. Monteer het kussen. Eerst snijden de stof volgens de metingen van de stoel bij het raam. Voeg gewoon een halve centimeter voor de naden. Vervolgens, nadat de stof met de voorkant in, naai de drie zijden van het kussen. Zorg ervoor dat de steken zijn consistent en stevig. Draai het deksel naar de goede kant, en zet het schuim in het open einde. Waarna, naai dit doel dicht. Maar als je nodig hebt om een vervangbare hoes te maken, kunt u een rits aan het open einde van de cover naaien.
  6. Test het kussen. Monteer de nieuwe kussen in de stoel bij het raam. Zorg ervoor dat het schuim is goed verdeeld over het gehele kussen. Controleer ook of het raam zitkussen niet wegglijdt van de zitting. Als dat zo is, kunt u een tape te gebruiken om het kussen te houden stevig op zijn plaats.
Hoe maak je een raam zitkussen maken. Verzamel uw gereedschap.
Hoe maak je een raam zitkussen maken. Verzamel uw gereedschap.

Misschien wilt u uw stoel bij het raam herschilderen om uw nieuw venster zitkussen vullen. Maar zorg ervoor dat het kussen te verwijderen of bedekken met kranten om te voorkomen bevlekken. U kunt ook het venster zitkussen nog aantrekkelijker door naaien kussenslopen van dezelfde stof. U kunt natuurlijk aankoop kussens als u wilt, alleen voor zorgen dat de kussens overeen met de kleur van het raam zitkussen.