E2r

Hoe te hampton bay track verlichting te installeren

Track verlichting werd een populaire verlichtingsarmatuur vanwege zijn vermogen om zijn veelzijdige en gebieden accentueren. Het is het makkelijkst te installeren, omdat je niet hoeft te gaten slaan op uw plafond. De track is meestal gemonteerd plafond. Hampton Bay heeft opnieuw uitgevonden track verlichting door het geven van meer innovatieve en eigentijdse baan ontwerpen in plaats van de gebruikelijke omvangrijke track die andere spoor verlichting fabrikanten ontwikkelen. Dus als u bent opknappen van uw huis, geef het een beetje verlichting boost door het installeren van Hampton Bay track verlichting. U vindt de installatie van het te gemakkelijk, hier is hoe:

Kies je track ontwerp

Hoe te hampton bay track verlichting te installeren. Kies je track ontwerp.
Hoe te hampton bay track verlichting te installeren. Kies je track ontwerp.

Kies je track ontwerp. Hampton Bay verlichtingsarmaturen heeft een verscheidenheid van tracks die je kunt kiezen. Er zijn rigide tracks en er zijn sporen die zijn gemaakt van flexibel materiaal dat kan worden gebogen naar de plaats waar je moet de track lichten wijzen. Zorg ervoor dat de track die je kamer ontwerp en het doel past. Selecteer vervolgens het type halogeenverlichting u installeert op de baan. Zorg ervoor dat je het makkelijkst te nemen en klik op.

Ontkoppel de elektrische voeding. Schakel de stroom op het gebied of kamer waar je bezig bent voordat u de Hampton Bay track verlichting. U kunt dit doen door naar uw hoofdvoedingspaneel en kies het circuit van de kamer en duw de hendel op "off." Zet een bord op het paneel om andere mensen in uw huis te houden van het draaien op.

Controleer uw track verlichting materialen. Zorg ervoor dat u de complete set van spoor verlichting gekocht. Er moeten stroomdraden, railbouten, draad caps, de baan zelf en halogeenverlichting die worden gehecht aan het spoor.

Kies je track ontwerp. Ontkoppel de elektrische voeding.
Kies je track ontwerp. Ontkoppel de elektrische voeding.

Installeer het spoor licht. Als je een bestaande armatuur, gebruik dan een schroevendraaier om het te verwijderen. In je nieuwe track verlichting, zul je meerdere gekleurde draden zien die je nodig hebt om verbinding te maken met de elektrische leiding. Zorg ervoor dat de kleuren van de draden passen en elk draad met de gele draad caps.

Monteer de baan. Met een schroevendraaier vast het spoor naar het gebied in het plafond waar u wilt uw spoor licht te installeren. Sluit uw track verlichting aan de leiding elektrische doos.

Zodra je track is geïnstalleerd, dia in de verlichtingsarmaturen een voor een of als uw Hampton ay track verlichting moet enkel worden geklikt op de baan, snap het verlichtingsarmatuur een voor een, afhankelijk van waar u wilt de verlichting te positioneren.

Zodra de lichten al zijn vastgeklikt of plaats geschoven, draait u de kop van de verlichtingsarmatuur om de richting van het gebied dat u wilt spot verlichting geven.

Zet uw Hampton Bay verlichting. Nadat borgen van alle draden, titels en verlichtingsarmaturen, zet het elektrische circuit op het hoofdvoedingspaneel. Zet de track verlichting en zorg ervoor om te controleren of alle lampen werken.


Met de Hampton Bay track verlichting, kunt u uw huis een goede verlichting accent en benadrukken belangrijke functies in uw kamer ook - het kan een schilderij, beeldhouwwerk of een diploma te zijn. Welke manier je de track verlichting te gebruiken, bent u zeker dat uw kamer goede creatieve verlichting zal hebben.