E2r

Hoe maak je een tuin spoorweg te bouwen

Dimensionering van uw spoorweg

De meesten van ons had een treinstel toen we kinderen waren. Sommige nooit verliezen de belangstelling en modeltreinen zijn nog steeds een zeer populaire hobby de hele wereld. Wanneer u een huis te krijgen, is er een goede kans dat de ruimte nodig kunnen zijn voor andere dingen dan modeltreinen. Maar als je een tuin hebt, heb je een andere optie. Tuin spoorwegen zijn rond voor vele jaren, maar tot 1968, als je wilde, moest je veel werk zelf te doen. Wat is er veranderd in 1968 was een bedrijf met de naam Lehmann begonnen met treinen die speciaal te maken voor gebruik in de tuin. Dit waren LGB (Lehmann Gross Bahn) treinen. Dit werd genoemd G schaal. G kan staan voor Gross of tuin - of misschien beide. Je zou nu van de plank kopen weerbestendige treinen, messing spoor en accessoires geschikt voor het uitvoeren van buiten. Sindsdien is een aantal bedrijven hebben ontwikkeld buiten de trein bereiken. Deze omvatten Accucraft op http://www.accucraft.com/ , Aristocraft op http://www.aristocraft.com/ , Bachmann op http://www.bachmanntrains.com/ en Europa Treinen bij http://www. usatrains.com / . Mijn eigen website geeft u een idee van wat er wordt bereikt in het Verenigd Koninkrijk op http://www.gardentrains.co.uk/ De hobby groeit.

Dit alles gezegd zijnde mensen tuin spoorwegen met andere model meters en schalen te creëren. Misschien een ander artikel?

Hoe maak je een tuin spoorweg te bouwen. Beslissen of het voor u.
Hoe maak je een tuin spoorweg te bouwen. Beslissen of het voor u.

Misschien wil je een tuin spoorweg te bouwen om verschillende redenen. Het kan een trein liefhebbers droom netwerk. De spoorweg zou een andere tuin functie zoals een tuinhuisje of een vijver. Uw kinderen kunnen een educatief speeltje. Of natuurlijk een combinatie van elk van deze.

Met tuin spoorwegen met een scherp volgende en je in contact komen met collega-liefhebbers de e hobby kan erg gezellig. Lokale groepen vaak organiseren van bezoeken aan elkaars spoorwegen, waar u kunt ideeën voor wat je kunt doen (of niet doen) te krijgen van uw eigen instellingen. Ik zou eigenlijk adviseren u op zoek gaan naar en doe uw plaatselijke club en zien zoveel spoorwegen als je kunt voordat je begint.

Dit is een inleiding op het onderwerp en een ronde van de basisstappen die betrokken zijn bij het maken van uw eigen miniatuurwereld in je achtertuin.

Stap 1

Beslissen of het voor u. Een tuin spoorweg kan een gezin project. Voordat u begint, krijgt de familie aan uw kant. Is uw partner gelukkig te worden betrokken? Als de tuin is al volwassen en een van u heeft in een hoop tijd en moeite, zal hij of zij blij zijn met treinen dwars door het? Als u kinderen hebt, zijn ze geïnteresseerd zijn of moeten ze het grasveld voor balspelen? Ballen kunnen beschadigen treinen. Andere gevaren oppassen voor dat dieren. Als je een grote hond die kosten over de tuin, heb je een probleem. Vergeet niet de buren honden ook. Nog steeds met dieren. Onthoud konijnen graven grote gaten en eekhoorns knabbelen bijna alles. Een vriend heeft een das set in de buurt en ze hebben veroorzaakt epische bodemdaling op zijn spoor. Egels zal overwinteren in uw tunnels. We hebben geen een slang, giftige spin of schorpioen probleem in het Verenigd Koninkrijk, maar ik weet zeker dat er delen van de wereld waar deze en andere exotische beesten kan een probleem zijn. Of toch niet een probleem. Al deze zijn een uitdaging. Wanneer de spoorweg over de Rockies was gepland, ik ben er zeker van konijnen en dassen waren de minste van hun problemen en de spoorlijn werd gebouwd.

Stap 2

Het bepalen van een route en een thema. Je hebt toestemming en er is een algemene enthousiasme voor een spoorweg in uw tuin. Een laatste ding voordat u de deur opent. Tuin spoorwegen zijn niet goedkoop. Uw spoor, treinen en controllers zijn duur, maar zo zal de weg bedmateriaal, schermen, rotsen, grondverzet en planten. Dus, uitgaande van uw banksaldo heeft een plus ernaast, krijg je laarzen aan en naar buiten, maak een wandeling en kijk naar uw tuin op een nieuwe manier.

Je bent een 19e-eeuwse spoorweg magnaat. Je hebt een nieuw gebied om over te steken. U moet goederen uit uw centraal station naast de patio vervoeren. Je moet gaan over een bloem bed. De boom naast het hek betekent een omweg tussen haar en de buren hek. Gebogen rug, bereikt u een tweede station waar een gemeenschap in de buurt van het meer (vijver). Het verlaten van deze nieuwe nederzetting, moet je een brug over het meer naar het rotsachtige gebied waar een kleine groeve is gepland in te voeren. Voorbij de rotsen, zal het spoor loopt via een bestaande bijgebouw. Dit kan een opslagruimte voor treinen. Uit de schuur, keert u terug langs de rand van het gazon, naast het pad en terug naar Garden Central. Je hebt nu een schets idee voor uw spoorweg. Het zal niet eindigen als dit, maar in ieder geval heb je iets om door te gaan. Neem veel foto's en ga naar binnen terug.

Stap 3

Het opstellen van een gedetailleerd plan. Nu kunt u zitten op uw keukentafel en een plan te trekken. Altijd betrekking op de familie als je gaat. Er is veel ruimte voor nieuwe aanplant in verband met uw nieuwe project. Je hebt nu een idee van hoeveel voet / meter spoor u nodig heeft. Denk na over wat bruggen, tunnels en snijden je zal moeten bouwen. Uw baan moet idealiter zo horizontaal mogelijk over de hele lengte. Je zou willen denken over welke treinen u nodig heeft om uw applicatie te laten draaien. Big treinen moet breder (grotere diameter) bochten. Als uw plan is een klein circuit rond de rotstuin, kan een kleine diameter bochten worden wat je wilt. Als u wilt worden georganiseerd, kunt u uw plan in te breken in projecten. Dit geeft je haalbare doelen en verspreiden van het werk en de kosten. U kunt ook uw ideeën lopen langs een aantal van uw nieuwe tuin spoorweg vrienden naar een ander perspectief te krijgen.

Dimensionering van uw spoorweg. Het bepalen van een route en een thema.
Dimensionering van uw spoorweg. Het bepalen van een route en een thema.

Het is het overwegen waard op dit punt, voordat u de aarde, die je zou willen om uw huis te verkopen op een bepaald tijdstip en een ingrijpend gewijzigd spoorweg tuin is misschien niet een goed verkoopargument. Dus denk over herstel.

Stap 4

Het bouwen van uw spoorweg basis. Laten we zeggen dat je hebt besloten op een eerste fase en je hebt een plan. Op onze oorspronkelijke voorbeeld, je wilt gaan van Patio Centraal in Lakesville. Op dit punt, wil je misschien een kleine locomotief of gewoon een vrachtwagen en een lengte van de rails te krijgen om een gevoel voor hoe ze eruit zal zien als je vooruitgang te krijgen.

Ik zal een overzicht van enkele van de basisprincipes, maar het moet gezegd worden boeken zijn geschreven over dit onderwerp en als u bent in feite het bouwen van een echte spoorweg, kijk naar elke weg-en waterbouw kennis die je hebt of kan putten uit - betrek je vrienden en familie. Ze hebben allemaal zullen vaardigheid die je kan stelen (sorry, ik bedoel lenen).

Stel eerst een niveau voor uw complete spoorweg. Baseren op een vaste hoogte die niet kunnen worden gewijzigd. Misschien is je schuur vloer zou een goed niveau te zijn.

Nu markeren uw voorgestelde route. U kunt gebruik maken van zaagsel om te beginnen met, dan een lijn van stokken. De sticks kunnen dwarsliggers toegevoegd voor de niveaus. Kleine laser niveaus zijn nu erg goedkoop of u kunt een plank te gebruiken met een waterpas. Er is ook een manier om een buis met gekleurde water.

Bepaal wat de baan bed zou moeten zijn. Verschillend kan zijn voor verschillende delen van de spoorlijn. Ik liever niet om hout te gebruiken, als iets altijd lijkt te gebeuren met een houten buiten blijven, maar als je het gebruikt, zorg ervoor dat het goed gekruid. Decking planken goed lijkt te duren met weinig problemen op vele spoorwegen. Als je voor de volledige grootte spoorweg aanpak, dan op een vlakke ondergrond, je graaft een geul, misschien 75 - 100mm. Leg wat wiet bestendig membraan en vul het back-up. Je moet rekening houden met drainage. Gebruik eerst een aantal grotere stenen - alle puin u zou kunnen hebben bij de hand. Vervolgens wordt een laag van grotere reguliere steen en eindelijk wat scherpe stenen - in het spoor termen, ballast. Dit moet iets rond 6mm in grootte zijn.

Andere alternatieve bases kunnen worden gevormd met behulp van gegoten steen blokken of gegoten cement.

Wilt u misschien een soort van rand om al uw dure ballast te voorkomen dat het wegwassen.

Stap 5

Aanbrengen van rail. Track aanleg kan nu plaatsvinden op uw nieuw aangelegde en geëgaliseerd ballastbed. Je bent best om te testen te leggen sporen als je gaat in het geval van meet-problemen. Voor ballastspoor bed, kan railstukken gewoon zijwaarts worden geschud in de basis en de stenen naar beneden met een geschikt stuk hardhout door de dwarsliggers verpakt. Als u de bevestiging van de rails om hout of steen, moet u geschikte roestvrij schroeven of spijkers te vinden. Je zal een geleidende pasta nodig, misschien koper of grafiet spaarzaam gebruikt in de rail gewrichten.

Stap 6

Stroomvoorziening. Het onderwerp van de macht en controllers hebt een apart artikel. Om te beginnen, moet u een basis schakelkast aangesloten op uw nieuwe rails. De meeste tuin spoorwegen draaien op 0-24volts DC. Deze gebruiken conventionele controllers als je oude treinstel of een meer geavanceerde versie met draadloze afstandsbediening handsets. Scripties zijn analoge controllers. Zoals bij alle modelbanen, kunt u ook terecht voor digitale besturing. Dit geeft een vaste wisselspanning op het circuit en vereist elke locomotief te voorzien van wit als haar eigen elektronische besturingskaart. Andere opties zijn batterij controle, zoals een radio-gecontroleerde auto of vliegtuig. Tot slot, kunt u gas of geest-ontslagen stoom. Zoals ik al zei, dit is een hele onderwerp op zich.

Stap 7

Test uw track. Als u lag elke sectie, voert u uw test locomotief en wagon langs het. Dit zal u laten zien als u niveau en veilig track met goede elektrische verbindingen. In dit stadium, controleer spelingen waar de treinen passeert lijn-side functies.

U bevindt zich nu op de goede weg om het bouwen van uw droom spoorweg imperium in uw eigen achtertuin.


Wees gewaarschuwd. Tuin spoorwegen kan nemen over je leven.

Ik run een klein bedrijf hier in Schotland het leveren van Garden Railway treinen en accessoires. Veel van mijn klanten worden vrienden en ik heb geadviseerd veel mensen op staren in de tuin spoorlijn hobby