E2r

Hoe maak je een vergrendeling voor een houten hek poort maken

Als je een houten hek poort en u wilt om het te beveiligen met een grendel, overweeg dan het bouwen van deze bijlage zelf. Er zijn eenvoudige manieren van het uitvoeren van deze projecten en met minimale eisen, en je zou niet per se om honderden dollars te besteden voor een professionele baan die je adequaat kan zelf doen.

  • Bereid de benodigde materialen. Voor dit project, moet u de volgende materialen: een rechthoekig stuk hout boord van het meten van ongeveer een centimeter breed en twee centimeter hoog (de lengte is afhankelijk van de grootte van uw poort), een boor, schroeven, een 3-inch gegalvaniseerd nagel, een hamer, een schroevendraaier, rolmaat en een potlood. Het is het beste dat je een houten plank die is overgebleven van het materiaal gebruikt om het hek te laten dus dat je hele hek zal gelijk in uiterlijk.
  • Markeer de gebieden waar de grendel zal worden uitgebreid. Gebruik de pen naar het midden van het hek (het stationaire deel van het hek, en dat is degene die aansluit op de gate) markeren. Met behulp van uw meetlint, een potlood teken van de rand van de poort (de zijde die wordt aangesloten op het hek post) tot zes centimeter gaan naar het midden. Meet het totale aantal centimeters dat de twee merken te scheiden, dit zal de lengte van de houten plank die je nodig hebt.
  • Een ander woord: zorg ervoor dat u de markeringen maken op een hoogte van de poort die zal worden comfortabel voor u te bereiken. Vergeet ook niet om de markeringen te maken aan de kant van de poort waar u het slot moet worden geplaatst, met andere woorden, aan de zijde van de poort die uw eigendom wordt geconfronteerd.
  • Plaats de grendel op de markeringen. Een rand van de vergrendeling (de houtplaat) strekt zich uit zes centimeter in de poort tot halverwege van het hek. Zorg ervoor dat u het te hechten in een horizontale stand. Om de vergrendeling te beveiligen, boor een gat in het midden. Dit deel moet voldoen aan de poort, niet de stationaire hek post. Gebruik je schroevendraaier om te rijden in de schroef om de vergrendeling vast te zetten. Moet eindigen met een grendel die kan worden gedraaid boven en naar beneden om de poort gesloten. Zorg ervoor dat de schroef zeer stevig bevestigd zodat de grendel niet losjes op en neer slingeren, maar dat het nog vrij gedraaid.
  • Kunt u een spijker op het hek post. Om ervoor te zorgen dat uw vergrendeling blijft staan, plaats een spijker op het hek op een positie waar u wilt dat uw vergrendeling te rusten op. Daar heb je een drie-inch spijker, kon je mee rijden slechts 1,5 centimeter op de post, zodat de resterende 1,5 inch uitsteekt. Probeer het uit en kijk of de grendel kan worden vastgezet op de top van deze nagel zodat het hek zal verblijven in een vergrendelde positie.

Daar heb je het

Hoe maak je een vergrendeling voor een houten hek poort maken. Bereid de benodigde materialen.
Hoe maak je een vergrendeling voor een houten hek poort maken. Bereid de benodigde materialen.

Daar heb je het! Dit zijn de eenvoudigste stappen om een grendel te maken voor uw houten hek poort. U kunt toewijzen ongeveer twee tot drie uur voor dit project. En het beste deel is, heb je niet betalen voor een professional om te werken aan dit, als het erg makkelijk voor u om het zelf! Veel succes, en hoop dat dit geholpen!