E2r

Hoe maak je een vlooienbesmetting te bestrijden

Zomer brengt het leven voor iedereen

Zomer brengt het leven voor iedereen. Dit is het seizoen wanneer kinderen naar het strand en zwemmen eindeloos, en het tijdstip waarop gezinnen gaan naar hot spots binnen en buiten het land. Aan de andere kant, omdat mensen zijn druk bezig hun bedrijven, in de zomer kan ook een perfecte tijd voor vlooien om zich te verspreiden zijn. Om dit probleem op te heffen moet de eieren vernietigen hun cyclus belemmeren.

Begin bij uw gazon

Begin bij uw gazon. Uw achtertuin of tuin zijn de meest voorkomende gebieden waar uw kinderen spelen. Dit is ook de waar uw huisdieren, zoals honden en katten, te verplaatsen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om het ongedierte te bevestigen in huisdieren. Wat je kunt doen is om schoon uw gazon elke dag. U kunt ook pesticiden in uw grasmat om de plaag uit te roeien. Breng wat vlooien-besturingsoplossingen in gebieden waar de vlooien bestaan en voortplanten.

Verzorgen van uw huisdieren

Hoe maak je een vlooienbesmetting te bestrijden. Verzorgen van uw huisdieren.
Hoe maak je een vlooienbesmetting te bestrijden. Verzorgen van uw huisdieren.

Verzorgen van uw huisdieren. Aangezien huisdieren, vooral honden, hebben een dikke en lange vacht, zal het u een harde tijd vinden van vlooien in hun haar te geven. Kammen is een manier van spotten en het verwijderen van vlooien in uw huisdieren. U moet borstelen vacht van uw huisdier 'alledaagse. Een andere manier is om uw huisdieren baden op regelmatige basis met een vlo shampoo. Dit zal helpen voorkomen dat vlooien van het krijgen van haar uw huisdieren '. Wanneer zie je een teken van vlooienbesmetting in van uw huisdier, moet u het onmiddellijk te behandelen. Als je veel van plagen, maar slechts een is besmet, moet u ook de behandeling van iedereen, om ervoor te zorgen dat de besmetting zich niet verder verspreidt.

Haze interieuroppervlakken

Haze inwendige oppervlakken. Vlooien kan overal, zelfs in je huis. U kunt een vlooienbestrijding product bekend als insect groeiregulator in uw huis te gebruiken. Deze bestrijdingsmiddelen maakt een vrouwelijke vlo onbekwaam eieren leggen, dus zijn levenscyclus te verstoren. Je kunt gewoon spuiten dit afweermiddel in alle hoeken van uw huis, zoals meubels, deuren, tapijten en andere dingen waar er een mogelijkheid voor een vlo te groeien. Het is ook belangrijk om je beddengoed en lijnen elke week veranderen en te wassen. Schoonmaken van uw huis zou een grote hulp zijn, ook.

Voed uw huisdieren voedzaam. Uw huisdieren zijn erg gevoelig voor het hebben van een vlo infectie. De behandeling van uw huisdieren zoals de mens is een moeilijk nog een geweldige taak. Net als mensen, moeten huisdieren ook worden gegeven het voorrecht te voeden voedzaam en goed uitgebalanceerd voedsel. Ze moeten ook schoon water elke dag te drinken. Aanwijzen van een gebied waar uw huisdieren kunnen rusten zonder de dreiging van ongedierte. Ontsmetten hun beddengoed kopen reinigen en ze een keer in de zoveel tijd veranderen.

Zomer brengt het leven voor iedereen. Haze inwendige oppervlakken.
Zomer brengt het leven voor iedereen. Haze inwendige oppervlakken.

Je kunt nooit dwingen vlooien weg te gaan, ongeacht hoeveel je wilt dat ze. Maar je kunt altijd iets doen om voor u om ze weg te houden van uw huis en uw huisdieren. Vlooien zijn gekend om te bloeien in de zomer vanwege de vochtigheid en hotness brengen. Dus geef een extra inspanning voor het behoud van uw omgeving schoon.