E2r

Hoe maak je een volant maken

Een manier om uw raam kleden is door het toevoegen van een volant

Een manier om uw raam kleden is door het toevoegen van een volant. Dit type venster behandeling wordt gebruikt om de apparatuur gebruikt voor de gordijnen en tinten verbergen. Er zijn vele manieren om een raam volant maken. Ontwerpen, stijlen en stoffen zal afhangen van de ruimte de totale inrichting en uw persoonlijke gevoel voor stijl.

Voor dit project, zal u een volant die buiten uw raam is geïnstalleerd door de trim te maken.

  • Verzamel uw materialen. Je kan ofwel dun triplex of dik karton gebruiken als de volant bord. Afhankelijk van welk materiaal u kiest voor uw volant board, zal je ofwel moeten een zaag voor de triplex of een mes (zware schaar zal dit ook doen) voor het karton. Je moet ook een meetlint (of erf-stick), nietpistool, nietjes, boren en schroeven. Vergeet niet om de stof die u wilt gebruiken voor de volant plus een paar scherpe stof schaar te krijgen.
  • Get metingen. De volant op de muur net boven en rond het kozijn worden geplaatst. Verkrijg de exacte breedte van uw raam van buitenaf met behulp van uw meetlint. Om de breedte, drie centimeter meer naar beide kanten. U kunt ook de koof breder door het toevoegen van meer uitkering. Meet de hoogte van het venster. Verdeel dit door vier. Dit ¼ meting van de hoogte van het venster is de hoogte van uw volant.
  • Bereid uw volant boord. Met behulp van de metingen die je nam in de vorige stap (breedte en hoogte) meet de volant plaatmateriaal. Vergeet niet de uitkering van drie of meer centimeter aan elke kant (voor de breedte). Snijd de volant bord op maat met behulp van uw zaag of uw mes afhankelijk van de koof materiaal.
  • Meet en verkort de stof. De stof, eenmaal gesneden, moet gaan rond de koof raad aan alle kanten met een extra centimeter van extra stof per kant. Gebruik je meetlint om de stof te meten snijd het met stof schaar.
  • Boor de benodigde gaten. Gebruik een boor om gaten te maken op de muur waar de koof bestuur zal gaan. Je moet ook gaten op de volant bord dat uitgelijnd met de gaten in de muur. De stof zal zijn om de schroeven bedekken wanneer de koof is aangebracht.
  • Bevestig de stof. Begin nieten de stof om de koof bord. Nieten gebeurt aan de achterzijde. Alleen de onderkant van het board. De top zal later worden gedaan. Eenmaal geniet, strek de stof, zodat het de gaten voor de schroeven bereikt. Met behulp van uw stof schaar, maken vierkante inkepingen op de stof direct boven de gaten. De stof zal later worden doorgelust over de schroeven.
  • Bevestig de volant bord. Schroef de volant bord aan de muur. Verpest het niet helemaal. Laat ongeveer 1/8 "van de ruimte van de muur. Controleer of de koof bord gecentreerd is. De afstand van de koof bestuur van de bovenkant van het kozijn moet ongeveer twee centimeter.
  • Eindig met betrekking tot de koof met stof. Trek de stof zo strak mogelijk daarna gleed tussen de muur en de koof bord. Dit is wat de 1/8 "kloof is voor. Staple het uitgerekte materiaal aan de achterkant van het bord, zodat het niet zal worden gezien. Vouw in de zijkanten en nieten deze ook. Het venster volant is gedaan.

Hoe maak je een volant maken. Verzamel uw materialen.
Hoe maak je een volant maken. Verzamel uw materialen.

U kunt dit project tweak om een valletje dat het raam zal passen in het huis te maken. Kies uw stof goed en zorg ervoor dat het een aanvulling op uw huis. Een venster volant maakt uw raam kijken allemaal gekleed.