E2r

Hoe maak je een voor - tine helmstok gebruiken

Tuinieren is een veel voorkomende hobby

Tuinieren is een gemeenschappelijke hobby, vooral voor degenen met groene vingers. Het vereist het planten, het houden en onderhouden van planten laten groeien op uw achtertuin. Maar deze activiteiten vergen veel arbeid. Gelukkig leven we in een moderne wereld die zo veel innovatie biedt.

Als een tuinman, is het best om een helmstok klaar

Hoe maak je een voor - tine helmstok gebruiken. Plaats uw helmstok in de achtertuin waar u wilt beginnen met bewerken.
Hoe maak je een voor - tine helmstok gebruiken. Plaats uw helmstok in de achtertuin waar u wilt beginnen met bewerken.

Als een tuinman, is het best om een helmstok klaar. Een helmstok is een apparaat dat de bodem voor tuinieren voorbereidt. Het breekt stukken grond en maakt de kwaliteit van de bodem beter. Ook kan de tuinman filteren de bodem van onkruid en wortels die zijn gegroeid met behulp van een hark.

Als u het bewerken van een gemiddelde grootte achtertuin, een front tine helmstok het beste werkt. Met behulp van een helmstok vereist vaardigheid en een aantal fysieke kracht om het te laten werken. De volgende zijn de stappen om een gebruiken van tine helmstok:

  • Kies een gebied in uw achtertuin die u wilt bewerken, goed markeren, zodat u begeleid bij het bewerken.
  • Nu klaar uw helmstok door de inzet op de gewenste diepte. De inzet bepaalt hoe diep het bebouwen van de grond en zal het een helmstok leidt tot dezelfde diepte te houden.
  • Plaats uw helmstok in de achtertuin waar u wilt beginnen met bewerken. Start de motor van de helmstok met behulp van een choke. Zorg ervoor dat u de handleiding te zien over hoe specifiek de motor te starten.
  • Laat het verblijf voor een minuut of twee om te waarschuwen van de motor. Door te knijpen de opdracht greep, start de machine. Op dit punt zijn sterke armen echt nodig. Je wilt niet te lopen na uw helmstok dus zorg ervoor dat volledige controle op het handvat te hebben.
  • Wees je bewust van dichte klauwplaten van de bodem, omdat de helmstok kan springen en buiten van het parcours. Maak passen op de bodem meerdere malen om fijne bebouwen zorgen
  • Pass van begin tot eind en van links naar rechts. Als de machine niet vooruit, proberen om het te schudden en te stimuleren. Ga bewerken. Maak de laatste pass voor het losmaken van de bodem hebt getrapt, terwijl bewerken.
  • Na het bewerken van de hele omgeving, gebruik dan een hark om onkruid en onzuiverheden te filteren uit de bodem. Nu is uw bodem is klaar voor het planten.
  • Voordat het houden van uw helmstok, moet u grondig schoon te maken tot het in goede staat houden het hele jaar door.

Een gezonde bodem is het geheim van goede output

Tuinieren is een veel voorkomende hobby. Laat het verblijf voor een minuut of twee om te waarschuwen van de motor.
Tuinieren is een veel voorkomende hobby. Laat het verblijf voor een minuut of twee om te waarschuwen van de motor.

Een gezonde bodem is het geheim van een goede output. En bewerkte grond zorgt voor een goede circulatie van voedingsstoffen en vergemakkelijkt de wortels groeien. Bij het kiezen van een helmstok, moet u overwegen factoren in je fysieke omgeving, zoals de grootte van een gebied en hoe dicht de bodem is. Het is net hetzelfde als elke andere apparatuur die u thuis hebt, duurdere zijn niet echt de beste keuze.

Voor zwaar bebouwen behoeften, een achterste helmstok is het beste. Maar als je aan het doen zijn tuinieren als gewoon een hobby, de voorkant helmstok beste is. Vergeet niet dat in het algemeen, grotere machines vereisen intensieve arbeid en brandstof om laten draaien.