E2r

Hoe maak je een wasbeer val te bouwen

Er zijn momenten waarop ik denk dat de beste manier om een continue wasbeer probleem op te lossen is met militaire graad explosieven. Echter, dit heeft de neiging te resulteren in een vrij grote kleverige troep die reiniging vereisen. De sleutel tot het opbouwen van een wasbeer valkuil is om dat te doen met zo weinig resterende rommel mogelijk. Daarom heb ik een waterdicht wasbeer val die minimale inspanning en weinig tot geen reiniging vereist bedacht.

Trapping een wasbeer is zo eenvoudig dat slechts een paar gemeenschappelijke punten zijn nodig voor de bouw van de wasbeer val. Ik heb dit gedaan met mijn vuilnisbak, twee sintelblokken, en de lege bloed doordrenkte pakketten die vlees komt binnen bij de supermarkt. Het doel is te laten de wasbeer doen al het werk en val zelf. Alles wat u hoeft te doen is achterover leunen en wachten.

Vuilnisbakken zijn er in verschillende maten

Vuilnisbakken zijn er in verschillende maten. De vuilnisbak die je gebruikt aanzienlijk groter dan de wasbeer moet zijn wanneer het op zijn achterste benen. U moet het deksel te verwijderen en laat de vuilnisbak in een gemakkelijk toegankelijke ruimte. Voor een keer, zal je eigenlijk wilt de ranzige knaagdieren te knoeien met uw vuilnisbak.

Plaats een betonblokken op het uiteinde, zodat het zich in een verticale positie. Plaats de andere bladeren blok binnen de vuilnisbak op zijn kant in een horizontale positie. Dit moet een grotere kloof tussen de binnenkant betonblokken en de lip van de vuilnisbak dan wat je hebt met de buitenwereld bladeren blok te creëren. Je wilt niet dat de wasbeer te kunnen kloppen over uw wasbeer val.

Nu de wasbeer val is gezet

Hoe maak je een wasbeer val te bouwen. Vuilnisbakken zijn er in verschillende maten.
Hoe maak je een wasbeer val te bouwen. Vuilnisbakken zijn er in verschillende maten.

Nu de wasbeer val is gezet, moet u beslissen over wat te gebruiken als aas. Ik heb succesvol geweest met bloed bevlekte verpakkingen. Spek, vis, kip, honing, watermeloen, maïs, en zelfs marshmallows zijn ook redelijk aas suggesties. Wat je ook gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het een zeer sterke geur.

Delicaat plaats uw aas op de top van de horizontaal bladeren blok en je wasbeer val is voltooid. Vergeet niet dat wasberen zijn nachtdieren, daarom, het instellen van de val tijdens de dag is ten zeerste aangeraden. Uiteindelijk zal de wasbeer klimmen in de vuilnisbak kan met behulp van de buitenkant bladeren blok. Zodra de wasbeer ziet zich opgesloten in de kan, zal zij geen middelen hebben om te ontsnappen. De binnenkant betonblokken moeten zwaar genoeg zijn om zijn vermogen om het blik dan kloppen en lopen ontkrachten. Als je wakker wordt in de ochtend, kunt u zich vrij om buiten te lopen en te controleren voelen. De wasbeer moet hulpeloos gevangen worden en u kunt verhuizen naar waar je maar wilt. Wees wel voorzichtig, want wasberen worden verstaan en wanneer u het apparaat vrij, het zal niet gelukkig zijn.