E2r

Hoe maak je een zwembad kant skimmer kopen

Een van de veelvuldige problemen die zwembad eigenaren worden geconfronteerd is het bladeren en andere soorten vuil dat kan vestigen op het zwembad. Deze worden veel moeilijker te verwijderen wanneer het vuil naar beneden gezonken naar de bodem van het zwembad. Deze vereisen ook de filters vaker worden gereinigd. Een van de gemakkelijke oplossingen voor zwembaden in gebieden die vuil worden snel zijn zwembad de hand skimmers. Hier is wat u moet overwegen bij de aankoop van dit zwembad onderhoud apparatuur.

  1. Type zwembad vuil. Als bladeren en een paar bugs zijn de boosdoeners op de oppervlakte van uw zwembad, hoeft u alleen maar een simpel en basic zwembad kant skimmer schaffen. Deze zijn beschikbaar in de meeste zwembad aanbod winkels, en zijn de goedkoopste. Deze hebben meestal een stevige en lichtgewicht handvat en een grote ruimte die u zal toestaan om gemakkelijk halen het vuil. Als uw zwembad vuil sneller dan andere zwembaden, probeer zwembad kant skimmers met grotere telescopen en netten fijner dat kleinere bugs en vuil zal vangen.
  2. Gewicht. Vervolgens, beschouwen het gewicht van het zwembad kant skimmer bij het kiezen. Als u de aankoop van de producten van een lokale winkel, check het gewicht op uw handen en let erop dat u comfortabel bij het gebruik van het zwembad skimmer. Sommige zwembad skimmers zijn zwaarder dan anderen. Het soort materiaal waarmee de skimmer wordt gemaakt, alsmede de lengte van de skimmer handgreep, alle bepaalt het gewicht van de skimmer.
  3. Netto formaat. Zwembad skimmers hebben ook verschillende netto maten. Voor basis zwembad schoonmaken, zal de netto omvang van de gebruikelijke zwembad skimmer's volstaan. Voor zwembaden de buurt bomen of die in de schaduw van bomen, echter grotere netto maten zijn nodig om het verzamelen van zoveel blaadjes uit het zwembad mogelijk, zonder dat u het zwembad skimmer trekken uit het water. Bij de keuze van zwembad skimmers, echter, moet u controleren hoe het net is bevestigd aan het zwembad skimmer. Zorg ervoor dat het net dubbel is gestikt aan de cirkelvormige hoepel of versterkt, aangezien zelfs verlaat als het nat is kan veel wegen.
  4. Draaibare skimmers. Voor mensen die kunnen inhuren zwembad schoonmakers, geeft een basis skimmer doen. Maar als je de oppervlakte van het zwembad water zelf schoon, moet u overwegen draaibare skimmers. Deze zijn bewegende delen in de kruising tussen het zwembad net en het handvat, die een zijwaartse draaibare beweging zal toestaan als u het zwembad skimmer in het water te brengen. De draaibare beweging zal u toelaten om het zwembad schoon te maken met makkelijker, en is vooral handig voor mensen met lage rugklachten.
  5. Afstandsbediening. Ten slotte kunt u ook kopen zwembad skimmers die opereren via de afstandsbediening. Deze types van het zwembad skimmers zal toestaan om het minimaliseren van het heffen van gewichten uit het zwembad water, evenals de herhaalde beweging die je moet doen bij het schoonmaken van het zwembad.
Hoe maak je een zwembad kant skimmer kopen. Type zwembad vuil.
Hoe maak je een zwembad kant skimmer kopen. Type zwembad vuil.

Naast de aankoop van zwembad schoonmakers, ook overwegen om een beschermend net over uw zwembad om vuil en puin te vangen voordat deze zelfs te verzamelen over het zwembad. Deze beschermende netten zijn vooral handig als het zwembad wordt slechts af en toe gebruikt.