E2r

Hoe maak je eenvoudig een erker installeren

Het installeren van een erker kan op deze manier worden gedaan, terwijl bluegrass muziek speelt op de achtergrond voor uw luisterplezier:

Als u al een raam leverancier en een venster ontwerp in gedachten

Hoe maak je eenvoudig een erker installeren. Wrikken uit het interieur vensterbank en kozijnen.
Hoe maak je eenvoudig een erker installeren. Wrikken uit het interieur vensterbank en kozijnen.

Als u al een raam leverancier en een venster ontwerp in gedachten, je gewoon bellen met uw leverancier en plannen een discussie over het installeren van een erker en de stappen die betrokken zijn bij de installatie. Vraag hem om u te helpen meten en inspecteren van het bouwterrein voor de mogelijke problemen zoals schimmels en dergelijke. Uw erker ontwerp moet op maat gemaakt worden voor de beste resultaten.

Structuur-

 1. Verwijder de sjerp ondersteunt en volgt die de ramen in plaats.
 2. Verwijder raam schermen gevolgd door de grote glazen ruit in het midden door te tikken op de structuur van de buitenkant. Trek voorzichtig de structuur naar u dan, haal het uit zo zachtjes als je kan.
 3. Wrikken uit het interieur vensterbank en kozijnen. Het enige dat overblijft voor u om op te heffen uw weerbestendige kozijnen. Je hebt nu de frames en afsnijdsels uit de hele opening.
 4. Als er hout schade, verwijderen van een paar van gordelroos en snijd een paar vellen uit de schade hout tot er een glad oppervlak wordt onthuld. Overgaan tot het te vervangen door een nieuwe sectie.
 5. Voorzien in een stabiel, vlak, en het niveau stukje van normale grootte hout voor de stichting. Dit duurzaamheid voor het frame.
 6. Toepassing van industrieel niveau rubberen aluminium tape heet een spoeling tape om te voorkomen dat vocht sijpelt inch
 7. Nu is het tijd om het frame te installeren. Past dit in de ruimte en schroef het frame inch
 8. Buiten, hechten ondersteunen kabelklemmen aan de massief houten boven de raamopening aan beide zijden. Vervolgens thread een ondersteunende kabel in de klemmen en een keer het raam dek is niveau, draai de kabelklem.
 9. Nu dat het frame is beveiligd, gaat het installeren van de glazen ruit centrum en zet deze op zijn plaats met behulp van een elektrisch gereedschap.
 10. Installeer je op maat gemaakte dubbel-hung houten frame, die in enkele seconden kan worden gedaan door alleen snapping en kantelen van het frame op zijn plaats.
 11. Tenslotte steekt ongeveer een halve centimeter dik hout tussen de ruimten aan de bovenkant en de ruwe opening van het frame. Gebruik een elektrische-zaag af te snijden overtollige hout vervolgens verder door het vastschroeven van de unit op zijn plaats.

Framing

 1. Begin met het dak installatie bescherming.
 2. Vul de binnenruimte van de blootgestelde dak met glasvezel matten gevolgd door multiplex platen, hout afwerking en metalen doppen druppelen langs de randen van het dak.
 3. Bedek de hele ruimte van het dak met industrial-strength gevoeld. Voor maximale bescherming, vast dubbele voeringen van blozen band die verder reikt dan de ruimte onder de industrieel niveau gevoeld.
 4. Breng een enkele laag van dakshingles dek de blootgestelde gedeelte van het dak shingles met metalen slabben. Voeg vervolgens de laatste laag van de overblijvende gordelroos.
 5. Nu dat je klaar bent met het dak, de buik of de onderkant van uw erker aandacht nodig heeft. Laag dik hout afwerking aan de zijkanten van de buik van het frame. Weet je dat je dit hebt gedaan correct als je in staat om een zeshoek aan de buik van uw erker ondersteunen vormen en volg het op door het plaatsen van hardschuim installatie in de holte gevolgd door een dikke multiplex deksel waren.
 6. Neem je kracht schroevendraaier en gebruik deze om te rijden in de schroeven aan de decoratieve hout en prefab gordelroos te beveiligen.
 7. Ga terug naar het interieur nu en neem een bus van schuim kit. Spray op een goede, dikke laag van de pakking voor de holte van de interne frames van het erker voor isolatie tegen warmte en koude. Tot slot, hebben betrekking op de blootgestelde frames met lambrisering, trim, en decoratieve hout en gebruik je gereedschap om de nagels in te rijden

Tenslotte neem je insecten barrière scherm en plaats het op je erker. Nu, ben je echt klaar!