E2r

Hoe maak je van een sneeuwblazer kiezen

Spelen op sneeuw is leuk

Spelen op sneeuw is leuk. Echter, het betekent hard werken na een sneeuwval, moet je de stoep en uw oprit duidelijk om ongelukken te voorkomen. Met behulp van een sneeuwblazer is de meest effectieve methode om de klus uit te voeren. Lees hieronder de tips om te jagen op de meest effectieve sneeuwblazer voor uw huis.

  • Tweetraps of eentraps sneeuwblazer. Deze twee classificaties hebben verschillen. Lees hieronder hun verschillen te helpen beslissen.
  • Eentraps sneeuwkanonnen. Ze zijn lichter en hebben minder onderhoud. Het enige nadeel is dat ze twee-takt motoren die meer emissies bevatten. Eentraps blowers hebben rubberen en metalen vijzel die snel ronddraait. Het zal de sneeuw schep door de grond en zal het direct in een afvoerpijp. Je moet ook benzine en olie mengen voordat het vullen van uw tank. Je kunt ze niet gebruiken op gravel vliegtuigen omdat de boor de grond raakt, die ongelukken kunnen maken, omdat de blower kan schep en gooi weinig rotsen. Eentraps blowers hebben niet de macht van de dubbele-stage sneeuwblazers, en niet locaties die met 6-inch of meer sneeuwval passen.
  • Dubbel-traps sneeuwkanonnen. Ze zijn duurder en zwaarder, maar ze kunnen een bredere paden te wissen, tussen 20-31 centimeter. Deze ventilatoren hebben een langzame-draaiende boor die is gemaakt van metaal. Het sleept sneeuw, die zoog-up door zijn waaier zal zijn om de sneeuw te gooien in de afvoer staat. Zijn vijzel niet grond raken zodat je het op gravel kan gebruiken. Stel de schraapprofiel hoog genoeg als je niet wilt contact grind.

    Ze kunnen gemakkelijk omgaan met de zwaarste en natste sneeuwval. Ze kunnen ook dieper graven sneeuwval tot 12-inch. Je hoeft alleen maar deze blowers begeleiden omdat ze zelfrijdende. Echter, wees voorzichtig als je een level sneeuw hoog zult duidelijk voor uw veiligheid en voor de veiligheid van uw apparatuur. De meeste van deze blowers hebben twee of meer versnellingen vooruit en een achteruit tempo. Ze hebben een schoner vier-takt motor die niet 'hoeft gemengde brandstof. Het nadeel van deze blowers is dat ze niet een duidelijker pad als eentraps blowers geven omdat hun vijzels niet de grond raken.

  • Bepaal hoe breed uw blower's clearing pad moet zijn. Beslis over het nadat je hebt bepaald wat voor sneeuwblazer type u nodig heeft. Enkele belangrijke factoren die uw beslissing kan beïnvloeden zijn de opslagruimte voor uw sneeuwblazer, en uw comfort in het gebruik ervan. Double-space blowers eet meer ruimte omdat ze een bredere clearing pad en ze kunnen veel moeilijk te gebruiken, vooral tijdens het draaien.
  • Tips bij het ruimen van sneeuw. Je hebt een koplamp tijdens de korte winterdagen zodat u duidelijk sneeuw, zelfs als het donker is. Het zal ook helpen voorkomen dat elektrische start. Koop een blower die een verwarmde handgreep heeft.

U moet een verstelbare afvoergoot terwijl je met een blower, zodat je niet de sneeuw zal werpen op gewist gebieden. Sommige blowers hebben handmatige slinger die kan worden gevonden op de handgreep, terwijl andere modellen gebruiken joysticks. De joystick kan richting de goot is mechanisch controleren.

Hoe maak je van een sneeuwblazer kiezen. Tweetraps of eentraps sneeuwblazer.
Hoe maak je van een sneeuwblazer kiezen. Tweetraps of eentraps sneeuwblazer.

Overweeg het gebruik van elektrische sneeuwblazer en shovel voor lichte occasionele sneeuwval. Een shovel heeft de effectiviteit van de schop en weed trimmer. Plannen en kies de beste sneeuwblazer die past bij uw behoefte.