E2r

Hoe om bakstenen te vervangen in paden en patio's

Gebroken bakstenen op patio's en gangen zijn niets nieuws. Na enige tijd kon bakstenen breken als gevolg van de slijtage van de tijd of als gevolg van de zware omgevingscondities elementen die deze stenen hebben om op te staan tegen.

Ongeacht de oorzaak van de stenen te breken

Ongeacht de oorzaak van de stenen te breken, is het belangrijk om direct vervangen stenen Hierdoor kunnen mensen ongelukken. Ze zou kunnen struikelen en breken hun enkels als ze lopen op de gebroken stenen. Je zou iemand inhuren om het voor je doen, dat kan veel kosten, of je zou kunnen proberen te vervangen door jezelf.

Hoe om bakstenen te vervangen in paden en patio's. Verwijder de oude bakstenen.
Hoe om bakstenen te vervangen in paden en patio's. Verwijder de oude bakstenen.

Als u alleen het vervangen van een paar stenen of als uw gang of terras is gewoon klein, kunt u proberen te vervangen door jezelf. Het is heel makkelijk te doen en je hoeft niet te veel uitgeven om het te repareren.

  • Verwijder de oude bakstenen. Het eerste wat je hoeft te doen is het verwijderen van alle stenen die u wilt vervangen. Als uw stenen worden niet ingesteld met behulp van mortel en gebruik vervolgens een platte schroevendraaier om het te tillen. Spray water op je blootgesteld zand basis dan tamp hem met een aanstampen hulpmiddel om zelfs uit de laag. Als uw bakstenen worden opgezet met mortel, gebruik dan een beitel of een hamer om de mortel te verwijderen rond de stenen.
  • Bevestig de laag op je pad. Na het verwijderen van de oude bakstenen die u wilt vervangen, een gelijkmatige laag van fijn zand toe te voegen op de blootgestelde zand basis van je pad. Dit is voor looppaden die geen mortel gebruikt op de stenen. Zorg ervoor dat de nieuwe zand dat u hebt geplaatst een beetje stijgt van de onderkant van uw oude bakstenen die nog steeds op zijn plaats en zelfs het uit totdat het een gelijkmatige laag. Voor loopbruggen die mortel gebruikt, meng de mortel in een vijzel doos en maakte een gelijkmatige laag op de blootgestelde zand basis. Als u niet beschikt over een voorgemengde mortel, gebruik 1 deel cement voor elke 3 delen zand. Houd het toevoegen van water totdat u een modder achtige consistentie dan een centimeter hoog laag mortel giet op uw zand basis. Niveau uit om ervoor te zorgen dat uw stenen zullen worden geleverd als u deze plaatst.
  • Plaats de nieuwe stenen. Zodra u klaar bent de vaststelling van de laag van je stenen, voorzichtig een steen plaatsen op een moment. Voor looppaden zonder mortel, zorg ervoor dat de nieuwe steen is gelijk met de andere stenen. Verwijder wat zand als het te hoog of voeg meer zand als het te laag is. Voor loopbruggen met mortel, duw de steen op zijn plaats totdat deze gelijk met de andere stenen. Laat het volledig drogen om te controleren of de stenen worden afgewikkeld en vastgezet.
  • Reinig het gebied. Zodra u klaar bent het vervangen van al uw stenen, kunt u strooi zand vinden over het gebied en het aan de kant vegen om de leemtes op te vullen met zand of u kunt gebruik maken van specie. Dit zal zorgen voor de stenen op zijn plaats waardoor het stevig en beschermd. Wanneer de mortel volledig droog is, spuit de stenen met water te wassen vuil en vuil van uw nieuwe vervangen loopbrug.

Een ding moet je onthouden is als je het vervangen van uw stenen, zorg ervoor dat je stevige stenen kopen voor je gang. Gebruik geen stenen die drie gaten in hen hebben deze gebruikt worden voor het bouwen van muren.