E2r

Hoe om concrete patio straatstenen installeren

Het afdekken van uw terras met betonklinkers zal het een gevoelig geven

Het afdekken van uw terras met betonklinkers zal geven een gevoelig, Europees gevoel. Uw route krijgt ook hoge cijfers voor duurzaamheid, schoonheid en elegantie. Maak je keuze uit de vele ontwerpen die beschikbaar zijn voor huiseigenaren die willen om het zelf te construeren is. Dit gaat om je te zweten, en je beloning is te vinden in het einde. Ben je klaar om je eigen pad te effenen? Neem de stappen die volgen.

  • Tref de nodige voorbereidingen. First things moet eerst worden gedaan. Je ring Dig Safe, een systeem voor het monitoren die nutsbedrijven worden omzeild in de constructie van omheiningen of particuliere wegen. Je moet een vergunning beveiligen van uw lokale administrator voordat u begint. Een team van controleurs zal uw gebied te bezoeken na dagen van indiening, dus stel een speelruimte voor de wachttijd. Wanneer dit is gedaan met, is het tijd om uw dekkingsgebied markeren. Gebruik posten om de parameters van uw project te lokaliseren. Laat een toelage van de ene voet voor de beide kanten van je route. Gebruik verf de werkelijke randen markeren.
  • Zet je wegwijzers. Bevestig een koord rond de palen en het niveau van de kabel met de lijnniveau. En dan moet je het opzetten van drainage. Een voet is gelijk aan een halve centimeter vallen. Bijvoorbeeld, moet u vijf centimeter vallen voor trail dat is 20 meter in lengte. Laten gaan van het ene uiteinde van de lijn level vijf centimeter naar beneden.
  • Beginnen te graven het gebied. Graaf het dekkingsgebied voor ongeveer tien centimeter diep en zes centimeter breder dan de werkelijke stoep breedte. Comprimeren van de bodem die uw straatstenen zal houden eronder. Gebruik een compactor om de soliditeit van de fundamentele bodem veilig te stellen, omdat dit de duurzaamheid van uw straatstenen beïnvloeden.
  • Vul de stichting met steen en steen stof. Deze twee materialen moeten worden gecombineerd. Voor een stevige basis, moet je zes en zeven-achtste centimeter gezet in de dug gebied. Neem nogmaals de verdichter en ingesteld op 2x4 met de ¾-inch EMT leiding. Gebruik dit om de twee randen van het parcours en dan de middelste gebied verdichten. Verwijderen en opnieuw te nivelleren.
  • Maak een laag van steen stof. Vervolgens moet je om het te vullen met steengruis. Gebruik de ¾-inch EMT om het scherm plat het stof. Voorkomen intensivering op het afgeschermde gedeelte. Gebruik de ¾-inch EMT aan de randen van je pad. U kunt nu beginnen met het opzetten straatstenen in het patroon u wenst. Het is beter om naar de richting van uw huis naar de weg. Plaats de straatstenen zij aan zij.
  • Houd de straatstenen op zijn plaats met een duurzame plastic strips. Deze materialen hebben 10-inch weerhaken die de plastic opgezet. U kunt ook gooien in een beetje van zandsteen aan het einde van uw route voor stijl.
  • Gebruik polymere zand. Dit is het laatste materiaal voor gebruik in het vullen van de scheuren. Gebruik compactor totdat de scheuren zijn vol zand. U kunt het opzetten van een mooie stapel van aarde en gras op de grond naast je straatstenen om de look compleet.

Daar ga je

Hoe om concrete patio straatstenen installeren. Tref de nodige voorbereidingen.
Hoe om concrete patio straatstenen installeren. Tref de nodige voorbereidingen.

Daar ga je! U kunt nu installeren betonnen tegels op uw eigen met behulp van deze richtlijnen. Neem uw tijd in de afwerking van dit project zijn duurzaamheid vertrouwt vooral op de eerste paar stappen.